جمعی از دین‌پژوهان جهان به دانشگاه ادیان و مذاهب می‌آیند

تاریخ انتشار: 1397/05/16

جمعی از دین‌پژوهان جهان به دانشگاه ادیان و مذاهب می‌آیند

دانشگاه ادیان و مذاهب هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی را با شرکت جمعی از اندیشمندان از اقصی نقاط جهان برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی جعفر‌طیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگاران با اعلام خبر برگزاری هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی در شهریورماه گفت: از رسالت‌های بزرگ دانشگاه ادیان و مذاهب معرفی عالمانه اسلام و معارف ناب تشیع به پیروان سایر ادیان و مذاهب در جهان است و به همین منظور این دانشگاه با برگزاری دوره‌های آموزشی شیعه‌شناسی و دعوت از نخبگان ادیان مختلف در جهان، هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی را برگزار می‌کند.

وی افزود: با توجه به بهره‌گیری از تجربیات ادوار گذشته و مشورت با اساتید مجرب این عرصه، متون آموزشی این دوره تدوین و برای دانش‌پژوهان به زبان انگلیسی تدریس خواهد شد.

جعفر‌طیاری در ادامه گفت: برگردان متون دینی و معارف شیعه به زبان انگلیسی سلیس، کار پرحجم و زمان‌بری بود که با عنایت خداوند و الطاف اهل‌بیت(ع)، با بهره‌مندی از اساتید فن تدوین شده و امیدواریم دانش‌پژوهانی که از اقصی نقاط جهان در این دوره شرکت می‌کنند با آموزه‌های ناب اسلام و تشیع آشنا شوند.

وی هم‌چنین گفت: فارغ‌التحصیلان این دوره پس از حضور در کلاس‌های تعریف شده، فرهنگ اصیل تشیع را در دانشگاه‌ها و مؤسسات علمی پژوهشی جوامع خود، مطرح خواهند کرد و این همان رسالتی است که این دانشگاه برای صدور فرهنگ تشیع به جهان عهده‌دار آن است .

قائم‌مقام دانشگاه ادیان و مذاهب از دیگر مزیت‌های دعوت از فرهیختگان ادیان به ایران را آشنایی با فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: تلاش داریم دانش‌آموختگان در خلال شرکت در کلاس‌های این دوره با اماکن مذهبی، مؤسسات علمی پژوهشی و نمادهای تاریخی ایران آشنا شوند.

گفتنی است هفتمین دوره بین‌المللی شیعه‌شناسی از اول شهریورماه 97 به مدت یک هفته در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

برچسب ها : شیعه شناسی, جعفرطیاری