تحصیل غیرحضوری در مقطع کارشناسی در دانشگاه ادیان و مذاهب چگونه است؟

تاریخ انتشار: 1397/05/15

تحصیل غیرحضوری در مقطع کارشناسی در دانشگاه ادیان و مذاهب چگونه است؟

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت‌وگو با پیروان آن‌ها برای گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه‌های اهل‌بیت علیهم‌السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می‌نماید. این دانشگاه با فراهم آوردن امکان تحصیل در دوره‌های مختلف کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی، اقدام به جذب و پرورش دانشجو در رشته‌هایی که از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به اخذ مجوز نموده است، می‌کند. از ویژگی‌های منحصر به‌فرد این دانشگاه ارتباط گسترده بین‌المللی در بالاترین سطح و سفرهای بین‌المللی و تعامل و تفاهم با دانشگاه‌های مهم داخلی و خارجی است.

آشنایی با شیوه آموزش غیرحضوری

آموزش غیرحضوری یا آموزش الکترونیکی با هدف کاستن از رفت و آمد و صرفه‌جویی در وقت و هزینه و درضمن یادگیری بهتر و آسان‌تر صورت می‌گیرد. در دوره‌های غیرحضوری دروس و برنامه‌های آموزشی از طریق اینترنت به دانشجو ارائه می‌شود و دانشجو با استفاده از تکنولوژی اینترنت، نیازی به حضور در کلاس‌های درس سنتی ندارد. برای این آموزش، محدودیت مکانی و زمانی وجود ندارد. تنها امتحانات پایان ترم به صورت کتبی، متمرکز و حضوری صورت می‌پذیرد.

دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی مدرک رسمی خود را که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد از دانشگاه دریافت می‌کنند. این مدرک شرایط استخدامی و ادامه تحصیل در دوره‌های بالاتر همانند سایر مدارک مورد تأیید وزارت را دارد.

شهریه دانشگاه غیرانتفاعی

میزان شهریه بر اساس مصوبات هیئت امنای دانشگاه در سال تحصیلی 97 ـ 96 به شرح ذیل بوده است. داوطلبان محترم توجه داشته باشند این مبالغ برای سال جاری تحصیلی ممکن است 10 تا 15 درصد افزایش داشته باشد.

شهریه ثابت: 3.795.000

شهریه هر واحد عمومی: 227.700

شهریه هر واحد پایه و جبرانی: 265.650

شهریه هر واحد تخصصی: 322.575

برای اطلاع از نحوه پرداخت شهریه و تخفیف‌های احتمالی می‌توانید با شماره 32802610 ـ 025 (داخلی 155 یا 110) تماس بگیرید.

رشته‌های تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب

1. کارشناسی پیوسته شیعه‌شناسی (کد رشته محل 32829)
  2. کارشناسی پیوسته فقه و حقوق اسلامی (کد رشته محل 32019)

روش‌ پذیرش «صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی»

در این روش با توجه به تعداد متقاضیان، صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) پذیرش صورت می‌پذیرد. داوطلبان که در آزمون سراسری سال 1397 شرکت نموده‌اند، می‌توانند با انتخاب یکی از رشته‌محل‌های دانشگاه با توجه به شرایط مندرج در دفترچه راهنمای سازمان سنجش آموزش کشور (صفحه 12 دفترچه راهنمای انتخاب رشته انسانی) در صورت وجود ظرفیت به دانشگاه معرفی شوند.

هم‌چنین آن دسته از داوطلبانی که به هر دلیل موفق به شرکت در آزمون سراسری 1397 نشده‌اند، می‌توانند بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش که در اواخر مردادماه بر روی سایت سازمان درج خواهد شد، ضمن ثبت‌نام در سایت سازمان مذکور و دریافت کد رهگیری با مراجعه حضوری به دانشگاه ادیان و مذاهب به همراه مدارک مورد نیاز اقدام به پذیرش و ثبت‌نام در یکی از رشته‌محل‌های درخواستی نمایند.

برای اطلاعات بیشتر با شماره 32802610 ـ 025 (داخلی 209 یا 210) تماس بگیرید.

برچسب ها : غیرحضوری, دانشگاه ادیان و مذاهب