دانشجویان ترکیه‌ای از دانشگاه بازدید کردند

تاریخ انتشار: 1397/05/13

دانشجویان ترکیه‌ای از دانشگاه بازدید کردند

جمعی از دانشجویان ترکیه‌ای با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری‌پور دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شش تن از دانشجویان ترکیه‌ای که در دوره‌های دانش‌افزایی زبان فارسی در تهران شرکت کرده بودند،‌ ضمن بازدیداز دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری‌پور دیدار کردند.

در این دیدار دکتر انصاری‌پور به معرفی دانشگاه ادیان و مذاهب و رویکردهای آن پرداخت. در ادامه دانشجویان مهمان سؤالات خود را درباره دانشگاه مطرح کردند.

دانشجویان ضمن استقبال از امکان فراهم شده در دانشگاه برای تحصیل دانشجویان غیرایرانی، آمادگی خود را برای برقراری پل ارتباطی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه‌های ترکیه اعلام کردند.

مهمانان در ادامه از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کردند.

این بازدید روز پنجشنبه 11 مردادماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : ترکیه