به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر کشور در سال تحصیلی 98-1397

تاریخ انتشار: 1397/05/13

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه «اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر»، تسهیلات ویژه‌ای از قبیل راتبة دانشجویی ، اعتبار آموزش‌یاری ، اعتبار پژوهش‌یاری ، اعتبار فن‌یاری ، اعتبار توان‌مندی آموزشی ، اعتبار ارتباطات علمی و اعتبار توان‌مندی کارآفرینی را به دانشجویان مستعد دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

شرایط بهره‌مندی از این تسهیلات و مهم‌ترین نکات آن به شرح زیر است:

دانشجویان هر یک از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته کشور که واجد شرایط مذکور در «شیوه‌نامة اعطای جایزه‌های تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 98-1397» (پیوست) هستند، می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

ثبت نام دانشجویان فعلی دانشگاه‌ها از تاریخ 5 تیر ماه 1397 آغاز می‌شود و فرصت نهایی برای تکمیل پرونده و ارائه درخواست، پانزدهم مرداد ماه سال جاری است. ضروری است دانشجویان متقاضی اطلاعات خود را به همراه تصاویر مدارک مثبته، در سامانة اطلاعاتی بنیاد به نشانی http://sina.bmn.ir/ بارگذاری یا به‌روزرسانی کنند و پس از آن، حداکثر تا تاریخ 15 مرداد ماه 1397 گزینة «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» را در بخش «ثبت درخواست‌ها»ی سامانه انتخاب کنند. شایان ذکر است این مهلت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

تذکر 1. آخرین معدل تحصیلی متقاضیان، از دانشگاه محل تحصیل استعلام خواهد شد و در این خصوص نیازی به درج مدرک در سامانه نیست؛ اما برای معدل‌های مقاطع قبلی، لازم است مستندات در سامانه ثبت شود.

تذکر2 .  زمان ثبت نام دانشجویان نوورود در هر یک از مقاطع تحصیلی، مهر ماه سال جاری خواهد بود که اطلاعیة آن متعاقباً در وب‌گاه بنیاد درج خواهد شد.

پس از بررسی پرونده‌ها و انتخاب برگزیدگان، نتایج از طریق سامانة مذکور به اطلاع متقاضیان خواهد رسید. ثبت اطلاعات ،‌ بررسی پرونده و اعلام نتایج، صرفاً از طریق سامانة سینا و به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.

تذکر 3 . با توجه به این که سامانه سینا به تازگی راه‌اندازی شده است، بدیهی است مانند هر سامانه دیگری، در ابتدای کار با مشکلاتی مواجه خواهد شد که با صبوری و همراهی مخاطبان و نیز دریافت بازخوردهای آنان، به تدریج مرتفع خواهند شد. از این رو خواهشمند است مشکلات ، نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص سامانه سینا، به نشانی contact-us@bmn.ir ارسال فرمایید.

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد