یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

همکاری دانشگاه سن‌مارینو با دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1397/05/07

همکاری دانشگاه سن‌مارینو با دانشگاه ادیان و مذاهب

نماینده دانشگاه سن‌مارینو با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب و دیدار با ریاست دانشگاه از تمایل این دانشگاه برای برگزاری دوره‌های مشترک با دانشگاه ادیان و مذاهب گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مورگان تی پژوهشگر تاریخ و روابط بین ادیان که به نمایندگی از دانشگاه سن‌مارینو رهسپار ایران شده بود،‌ با ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار کرد.

در این دیدار درباره زمینه‌های همکاری بین دو دانشگاه گفت‌وگو شد و در پایان تفاهم‌نامه همکاری بین دو دانشگاه امضا شد.

مورگان تی در ادامه بازدید از دانشگاه، با دکتر احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان دیدار کرد. در این دیدار درباره برگزاری دوره‌های مشترک گفت‌وگو شد و توافقاتی در این زمینه حاصل شد.

وی در ادامه از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کرد و کتاب‌هایی به زبان ایتالیایی درباره مذهب شیعه به دانشگاه اهدا کرد.

مورگان تی درباره اهمیت برگزاری این دوره گفت:‌ اروپایی‌ها نیاز دارند تفاوت بین اسلام حقیقی و اسلام بنیادگرا را بدانند. در اروپا اسلام شیعی از سوی بنیادگراها مورد حمله قرار گرفته است. این تفاوت هنوز شفاف نیست و نیاز داریم آن را بشناسیم.

در این دیدار درباره حضور استادان ایرانی در دانشگاه سن‌مارینو برای برگزاری سمینار و انتشار کتاب به زبان ایتالیایی درباره شیعه گفت‌وگو شد.

این بازدید در راستای اجرای برنامه دوساله دانشگاه سن‌مارینو با موضوع گفت‌وگوی ادیان به انجام رسید و دانشگاه ادیان و مذاهب اولین دانشگاهی بود که در این راستا با دانشگاه سن‌مارینو تفاهم‌نامه امضا کرد.

گفتنی است سن‌مارینو نام کشوری کوچک درون مرزهای ایتالیا است.

این بازدید دوم مردادماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : دانشگاه سن مارینو, دانشگاه ادیان و مذاهب