شناسایی دانشجویان برتر استان آغاز شد

تاریخ انتشار: 1397/04/25

شناسایی دانشجویان برتر استان آغاز شد

فراخوان ثبت‌نام اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان صاحب استعدادهار برتر در چهار قالب قالب آموزشی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی در سال تحصیلی 98-97 منتشر شد. 15 مردادماه آخرین مهلت ثبت نام در سامانه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای اجرای مفاد آیین‌نامه اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان صاحب استعداد برتر در سال تحصیلی 97-98، بنیاد ملی نخبگان در یک فضای رقابتی از بین دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاهها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تعدادی را به عنوان نامزد دریافت جوایز تحصیلی انتخاب خواهد کرد.

بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین‌نامه مربوطه تسهیلات ویژه‌ای را در قالب چهار جایزه آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ شامل موارد متعددی مانند راتبه دانشجویی، اعتبار آموزش‌یاری، اعتبار پژوهش‌یاری، اعتبار فن‌یاری، اعتبار توانمندی آموزشی، اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار توانمندی کارآفرینی و ... به دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور اعطا می‌کند.

با توجه به این‌که سهمیه محدودی برای دانشجویان و پژوهشگران و دانش‌پژوهان دانشگاه‌های قم در نظر گرفته شده، دانشجویان باید تا 15 مردادماه سال جاری با بارگذاری اطلاعات در سامانه «سینا» بنیاد ملی نخبگان به آدرس sina.bmn.ir برای شرکت در این رقابت اقدام کنند.

اطلاعات مورد نیاز به منظور انتخاب دانشجویان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌های و مؤسسات عالی آموزشی و پژوهشی استان قم برای استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 98-97 در سایت بنیاد نخبگان قم به آدرسqom.bmn.ir نیز درج شده است.

دانشجویان در صورت هرگونه سؤال و یا ابهامی می‌توانند به کارشناسان بنیاد ملی نخبگان مراجعه کرده یا با شماره 37705800 داخلی 266 تماس بگیرند.

برچسب ها : بنیاد نخبگان