جلسه مشترک مدیران رشته‌های مجازی و دانشجویان شیعه‌شناسی

تاریخ انتشار: 1397/04/25

جلسه مشترک مدیران رشته‌های مجازی و دانشجویان شیعه‌شناسی

جلسه مشترک بین مدیران آموزشهای مجازی و دانشجویان شیعهشناسی مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هم‌زمان با برگزاری آزمون‌های پایان ترم دانشجویان ارشد رشته‌های شیعه‌شناسی مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه ادیان و مذاهب، جلسه مشترکی بین مدیران گروه‌های این رشته‌ها و دانشجویان برگزار شد.

در این دیدار ابتدا سید علی موسوی نژاد مدیر گروه‌های شیعه‌شناسی ضمن بیان اهمیت مطالعات شیعه‌شناسی هدف از تشکیل جلسه را ارتباط بهتر و بیشتر دانشجویان با مسئولان و اعضای هیئت علمی دانشگاه دانست و در ادامه به معرفی چارت جدید مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه و دبیران و اعضای هیئت علمی گروه‌های شیعه‌شناسی این مرکز پرداخت.

در این نشست صمیمانه که علاوه بر دبیران گروه‌های سه‌گانه کارشناسی ارشد شیعه‌شناسی، حجت‌الاسلام دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه، دکتر جاودان معاونت پژوهش دانشگاه، حجت‌الاسلام دکتر غضبانی ریاست مرکز آموزش الکترونیک و دکتر سمیعی معاون این مرکز نیز حضور داشتند، دانشجویان سؤالات و نظرات خود را  مطرح کردند.

گفتنی است این جلسه روز یکشنبه 24 تیرماه 1397 در سالن امام موسی صدر دانشگاه برگزار شد.

برچسب ها : مرکز آموزش های مجازی