بازدید مدرسان اهل‌سنت هرمزگان از دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/04/24

بازدید مدرسان اهل‌سنت هرمزگان از دانشگاه

جمعی از مدرسان حوزه‌های علمیه اهل‌سنت استان هرمزگان با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پانزده تن از مدرسان برگزیده حوزه‌های علمیه اهل‌سنت استان هرمزگان که برای دیدار از مراکز علمی و فرهنگی به شهر قم سفر کرده بودند،‌ از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

این مدرسان در این بازدید، با حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی فرمانیان رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار و گفت‌وگو کردند. این دیدار به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد و میهمانان سؤالات خود را در زمینه فعالیت‌های دانشگاه و اقدامات دانشگاه درباره تقریب مذاهب و همکاری با حوزه‌های علمیه اهل‌سنت مطرح کردند.

گفتنی است این مدرسان که از شهرهای مختلف استان هرمزگان از جمله جاسک،‌ سیری، بندر خمیر،‌ بندر پارسیان،‌ قشم و بندرعباس در این سفر شرکت کرده بودند،‌ با آیات عظام سید کمال حیدری، علوی گرگانی و حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی نماینده آیت‌الله سیستانی نیز دیدار کردند.

این دیدار روز پنجشنبه 21 تیرماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : اهل سنت, هرمزگان