آیت‌الله دوزدوزانی یادگار علمی امام خمینی بود

تاریخ انتشار: 1397/04/24

آیت‌الله دوزدوزانی یادگار علمی امام خمینی بود

جامعه علمی و مذهبی کشور، به‌ویژه حوزه‌های علمیه در سوگ یکی از استوانه‌های علمی و خدوم برخاسته از تبریز عالم‌خیز به عزا نشست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه به مناسبت ارتحال عالم ربانی آیت‌الله محسن دوزدوزانی پیام تسلیتی صادر کرد.

متن پیام به این شرح است:

اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء

جامعه علمی و مذهبی کشور، به‌ویژه حوزه‌های علمیه در سوگ یکی از استوانه‌های علمی و خدومِ برخاسته از تبریزِ عالِم‌خیز به عزا نشست.

آیت‌الله دوزدوزانی، فقیه نام‌آور و استاد شاگردپرورِ حوزه علمیه قم، پس از عمری تحصیل، تحقیق و تدریس علوم دینی و نیز انجام خدمات سترگِ دینی، تبلیغی و فرهنگی دار فانی را وداع گفت.

اینجانب به نمایندگی از کادر علمی و اداری و همه استادان و دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب، رحلت این مرجع عالی‌مقام را به حوزه‌های علمیه، مقام معظم رهبری، همه مراجع تقلید و عموم متدینان به‌ویژه مردم شریف آذربایجان تعزیت عرض می‌کنم و علو درجات این یادگار علمیِ مراجع فقید، به ویژه امام خمینی(رضوان الله تعالی علیه) را از خداوند متعال خواهانم.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

گفتنی است آيت‌‌الله‌ محسن دوزدوزانی‌ پس از سال‌ها فعالیت در حوزه علمیه قم و تلاش در جهت  تدريس‌ و تربيت‌ طلاب‌ علوم دینی سرانجام در  21 تیرماه 1397 در سن 90 سالگی دعوت حق را لبیک گفت و به لقاء‌الله پیوست.

برچسب ها : آیت الله دوزدوزانی, سید ابوالحسن نواب