تأکید بر تداوم همکاری دو دانشگاه ادیان و مذاهب و مذاهب اسلامی

تاریخ انتشار: 1397/04/23

تأکید بر تداوم همکاری دو دانشگاه ادیان و مذاهب و مذاهب اسلامی

هیئتی متشکل از حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب و معاونان با حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و معاونان دیدار و راهکارهای اجرایی شدن تفاهم‌نامه اخیر بین دو دانشگاه را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ابتدای این دیدار معاونان دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن ارائه گزارشی از ظرفیت‌های دانشگاه و موضوعات مورد همکاری در قالب تفاهم‌نامه، بر آمادگی خود در خصوص عملیاتی کردن مفاد این تفاهم‌نامه تأکید کردند. معاونان دانشگاه مذاهب اسلامی نیز با تشریح فعالیت‌های معاونت‌های خود در یک سال گذشته، موضوعات و محورهای همکاری را مطرح نمودند.

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مختاری این تفاهم‌نامه و نشست‌های مشترک را سرآغازی بر فعالیت‌ها و ارتباطات مشترک دانشگاهی و علمی دو دانشگاه دانستند و بر اجرایی شدن هرچه سریع‌تر مفاد این تفاهم‌نامه تأکید کردند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در سخنانی با جمع‌بندی از نظرات مطرح شده با بیان این‌که دانشگاه مذاهب اسلامی هم‌خوان‌ترین دانشگاه با دانشگاه ادیان و مذاهب است، گفت: با توجه به حضور جناب آقای دکتر مختاری به عنوان مدیری جهادی و فعال و خوش‌فکر در دانشگاه مذاهب اسلامی و با توجه به مراودات و ارتباطات موجود، آینده‌ای پرکار و روشن بین دو دانشگاه خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب تأکید کرد: در تمامی زمینه‌های آموزشی، پژوهشی، همکاری‌های بین‌المللی، فرهنگی ـ دانشجویی، آموزش‌های کوتاه‌مدت و مجازی و تمامی مواردی که در تفاهم‌نامه ذکر شده، آماده همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی هستیم.

دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی نیز طی سخنانی با قدردانی از حضور ریاست و هیئت دانشگاه ادیان و مذاهب و اهتمام ایشان بر اجرای تفاهم‌نامه همکاری، تصریح کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی از ابتدای تأسیس، اهداف عالیه و چشم‌انداز مهم و بزرگی برای خود ترسیم کرده بود که متأسفانه آن‌گونه که باید به آن نرسیده اما در یک سال اخیر با تیم جدید فعالیت‌های بسیار گسترده و مؤثری در راستای رساندن دانشگاه به چشم‌اندازی که نظام انتظار دارد، انجام شده است.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی هم‌چنین از پیشنهاد حجت‌الاسلام والمسلمین نواب مبنی بر تشکیل کمیته‌ای متشکل از دانشگاه مذاهب اسلامی، شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت و دانشگاه ادیان و مذاهب در خصوص تدوین استراتژی مشخص و مشترک در ارتباط با مجموعه‌های تقریبی و فعالیت‌های مشترک استقبال کرد.

دکتر مختاری تأکید کرد: این همکاری‌ها می‌تواند در تقویت بنیه تقریبی کشور در سطوح مختلف مؤثر باشد و دو دانشگاه مذاهب اسلامی و ادیان و مذاهب در پیشگیری از نگاه‌ها و افکار افراطی و تکفیری و خشونت‌طلب مؤثر بوده و خواهند بود.

در پایان این دیدار طرفین بر تشکیل کمیته چهار نفره به منظور پیگیری هرچه سریع‌تر اجرایی شدن مفاد تفاهم‌نامه و تبدیل آن به موافقت‌نامه طی دو هفته آینده تأکید کردند.

گفتنی است این دیدار روز سه‌شنبه 19 تیرماه 1397 در محل دانشگاه مذاهب اسلامی تهران به انجام رسید.

برچسب ها : دانشگاه مذاهب اسلامی