با موضوع «خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
چهارمین پیش‌نشست همایش بین‌المللی «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» برگزار شد
پیش‌نشست همایش «امام رضا(ع) و گفت‌وگوی ادیان» در دانشگاه ادیان و مذاهب:
«خدامحوری در ادیان با تأکید بر آموزه‌های رضوی»
دانشگاه ادیان و مذاهب با همکاری بنیاد پژوهش‌های آستان قدس برگزار می‌کند:
نشست علمی «سیره امام رضا(ع)؛ آموزه‌ها و کارکردها»
در دانشگاه ادیان و مذاهب قم برگزار می‌شود:
همایش بین‌المللی «غدیر در تاریخ، مذاهب اسلامی و ادیان»
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری در گفت‌وگو با شبستان:
برتری‌طلبی پیروان ادیان و مذاهب خطرناک است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در گفت‌وگو با شفقنا:
همه مراجع در پاسخ به هر استفتایی باید مشاور بین‌المللی داشته باشند

عده‌ای با افراط و تفریط‌ها به تشیع ضربه می‌زنند

تاریخ انتشار: 1397/04/19

عده‌ای با افراط و تفریط‌ها به تشیع ضربه می‌زنند

نشست علمی نقش امام صادق(ع) در تثبیت و تعمیق اندیشه‌های شیعی در برابر افراط‌ها و تفریط‌ها ظهر یکشنبه هفدهم تیرماه 1397 با سخنرانی آیت‌الله مروجی طبسی در نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیت‌الله مروجی طبسی استاد حوزه علمیه قم در نشست علمی «نقش امام صادق(ع) در تثبیت و تعمیق اندیشه‌های شیعی در برابر افراط‌ها و تفریط‌ها» در دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: چقدر خون‌ها ریخته شد تا پرچم تشیع برافراشته شده است، حال تعدادی با رفتارهای افراطی و تفریطی خود به آن ضربه می‌زنند.

وی در ادامه گفت:‌ به همه توصیه می‌کنم جلد ۴۷ بحارالانوار را حتماً مطالعه کنند که در خصوص امام صادق(ع) است. این کتاب نکاتی ارزنده را در مورد شخصیت امام صادق(ع) و برخورد این امام بزرگ با افراط و تفریط بیان می‌دارد که بسیار آموزنده و مفید است.

این استاد حوزه افزود: دو گروه افراطی و تفریطی هر دو در اشتباه هستند و امام صادق(ع) با آن‌ها مقابله می‌کند و صریح مطالب‌شان را در مقابله این دو بیان می‌دارد. امام صادق(ع) در برخورد با این دو جریان می‌ایستاد و حرف خود را حتی در لفافه به آن‌ها می‌زد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: امام صادق(ع) با سران این دو گروه افراطی و تفریطی بحث می‌کند و به قول معروف آن‌ها را از منبر پیاده می‌کند. ایشان با جریان‌های انحرافی نیز تعارف نداشت و با آن‌ها مقابله می‌کرد و لذا می‌فرمود که گروهی در مسجد هستند که ما را انگشت‌نما می‌کنند برای کارهای خود که این‌ها از ما نیستند.

آیت‌الله مروجی طبسی هم‌چنین گفت: امام صادق(ع) در عین این‌که با دو گروه افراطی و تفریطی طرف بود اما از اعتقادات و مبانی محکم دفاع می‌کرد. آن حضرت بیان می‌داشتند که من امام کسی هستم که از من پیروی نماید. لذا امروز باید مطیع رهبری باشیم و به دور از افراط و تفریط عمل کنیم.

وی در ادامه گفت: امام جعفر صادق(ع) پشت قضیه کربلا بود. چرا کربلا همیشه زنده است و مراسم عاشورا هر سال از سال قبل باشکوه‌تر برگزار می‌شود؟ چون پشتوانه آن محکم است.

گفتنی است آیت‌الله مروجی طبسی پس از ایراد سخنرانی، از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کردند.

برچسب ها : آیت الله مروجی طبسی, دانشگاه ادیان و مذاهب, امام جعفر صادق(ع)