دیدار معاونت آموزش حوزه با ریاست دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/04/17

دیدار معاونت آموزش حوزه با ریاست دانشگاه

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد معاونت آموزش حوزه علمیه قم با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی رستم‌نژاد معاونت آموزش حوزه علمیه قم با سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب به انجام رسید، معاونت آموزش درباره ضرورت شناخت ادیان گفت: ضرورت شناخت ادیان حق است و هیچ بحثی در آن نیست؛ مخصوصاً رویکرد مثبت مراجع و علما مؤید این مسئله است و ما هم همین اعتقاد را داریم.

وی افزود: طرحی در حوزه به نام تدوین درختواره علمی حوزه در دست انجام است و در این میان به بحث ادیان و مذاهب نیز توجه ویژه شده است و آمادگی داریم از تجربیات دانشگاه ادیان و مذاهب در این زمینه استفاده کنیم.

رستم‌نژاد هم‌چنین گفت: در برنامه جدید آموزشی خود که در حال توسعه نیز هست، در بعضی مسائل هم‌چون وهابیت، بهائیت و محتوای مربوط به ادیان و مذاهب نیاز به استفاده از استادان دانشگاه ادیان و مذاهب داریم.

در ابتدای این دیدار ریاست دانشگاه به معرفی فعالیت‌ها و رویکردهای دانشگاه پرداخت. حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست، دکتر ملکی معاونت آموزش، حجت‌الاسلام غضبانی مدیر آموزش‌های مجازی دانشگاه از دیگر حاضران در جلسه بودند.

در این جلسه توافق اولیه برای امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دو طرف به انجام رسید.

گفتنی است این دیدار روز پنجشنبه چهاردهم تیرماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : معاونت آموزش حوزه, مهدی رستم‌نژاد, سید ابوالحسن نواب