کاردینال ژان لوئی توران درگذشت

تاریخ انتشار: 1397/04/17

کاردینال ژان لوئی توران درگذشت

کاردینال ژان لوئی توران رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان و نویسنده مقدمه اثر «تعالیم کلیسای کاتولیک»‌ درگذشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کاردینال ژان لوئی توان رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان روز پنجشنبه چهاردهم تیرماه 1397 پس از تحمل ماه‌ها بیماری درگذشت.

کاردینال ژان لوئی توران سفرهای متعددی به ایران داشت و طی یک همکاری علمی، مقدمه اثر «تعالیم کلیسای کاتولیک» که توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب به فارسی ترجمه شده، به نگارش درآورده بود.

وی در بخشی از مقدمه اثر، درباره ترجمه و نشر این اثر به زبان فارسی توسط دانشگاه ادیان و مذاهب آورده است:

«این اقدام پژوهش‌گرانه نشانه‌ای است چشمگیر در جهت آزادی دینی و قدمی است فراتر به سوی تکثرگرایی سالم؛‌ تکثرگرایی‌ای که به گونه‌ای اصیل تفاوت‌ها را ارج می‌نهد و آن‌ها را چنان که هستند،‌ قدر می‌داند.»

مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب درگذشت کاردینال ژان لوئی توران رئیس شورای پاپی گفت‌وگوی ادیان واتیکان را به جامعه علمی کشور و کلیسای کاتولیک تسلیت می‌گوید.

برچسب ها : ژان لوئی توران, تعالیم کلیسای کاتولیک