قابل توجه داوطلبان آزمون سطح 2 دبیرخانه شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت

تاریخ انتشار: 1397/05/17

آزمون سطح 2 علمی دبیرخانه به‌صورت چهارگزینه‌ای در مورخ نهم شهریورماه در حوزه‌های آزمون تعیین شده برگزار می‌شود.

براساس توافق دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت و دانشگاه ادیان و مذاهب و مقرر شد آن دسته از داوطلبان آزمون کارشناسی‌ارشد غیرحضوری که با شرکت در آزمون کتبی اردیبهشت 97 موفق به دریافت نمره حدنصاب قبولی شده‌اند (دعوت به آزمون دوم) ولکن مدرک پایه تحصیلی (کارشناسی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سطح دو مورد تایید دبیرخانه شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل‌سنت) را ندارند، با شرکت در آزمون شهریور ماه و کسب قبولی در این آزمون اقدام به ثبت‌نام در نیم‌سال اول تحصیلی  سال 98 ـ 97 نمایند.

آزمون سطح 2 علمی دبیرخانه به‌صورت چهارگزینه‌ای در مورخ نهم (9) شهریور ماه در حوزه‌های آزمون تعیین شده برگزار می‌شود.

داوطلبان باید ضمن مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو به آدرس azmoon.urd.ac.ir اقدام به اخذ کارت ورود به جلسه نمایند.

منابع این آزمون به‌صورت ذیل تغییر یافته و داوطلبان محترم توجه داشته باشند سوال‌ها از منابع جدید طرح خواهد شد.

مواد آزمون

منابع آزمون

ضرایب

ادبیات عرب

الف) صرف: تصریف زنجانی

ب) نحو: شرح قطرالندی

ج) ترجمه:‌ ترجمه از عربی به فارسی و بالعکس

د) بلاغت: جواهر البلاغه احمد الهاشمی

حدیث

ریاض الصالحین

علوم حدیث

مقدمه ابی صلاح

تفسیر

تفسیر جلالین پانزده جزء آخر

علوم قرآن

مباحث فی علوم القرآن صبحی صالح

فقه

الف) شافعی: الفقه المنهجی (جلد اول)

ب) حنفی: کنز الدقائق

اصول فقه

الف) شافعی: الوجیز فی اصول الفقه عبدالکریم زیدان

ب) حنفی: نورالانوار

کلام

شرح عقائد النسفی (بخش آخر)

منطق

الف) شافعی: حاشیه مولی عبدالله یزدی

ب) حنفی: شرح التهذیب عبدالله یزدی

2

تاریخ اسلام

الرحیق المختوم

2

قبولی در آزمون سطح 2 برای آن دسته از داوطلبان که تا پایان شهریور سال 1397 موفق به دریافت مدرک کارشناسی‌ مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا سطح 2 مورد تایید دبیرخانه نشده‌باشند، برای ثبت‌نام نهایی در رشته‌های قبول شده در دانشگاه ادیان و مذاهب ضروری است

آزمون در روز جمعه مورخ 9/6/1397 در ساعت 9 صبح برگزار می‌شود.

داوطلبان محترم توجه داشته‌باشند درهای حوزه‌های امتحانی 8:30 صبح بسته‌خواهد شد. لذا حداقل نیم‌ساعت قبل شروع آزمون در حوزه امتحانی حاضر باشید.

سوال‌های آزمون به صورت چهار گزینه‌ای (تستی) خواهد بود.

آزمون شامل 200 سوال (هر منبع مشخص شده 20 سوال) می‌باشد. باتوجه به نحوه تصحیح پاسخ‌نامه‌ها، علامت گذاری با خودکار آبی بهترین روش خواهد بود ولکن علامت باسایر رنگ‌ها نیز پذیرفته خواهد شد.

ملاک حداقل نمره قبولی 10 در هر درس و معدل 12 برای کل دروس.

محل‌های برگزاری آزمون:

قم: پردیسان، روبروی مسجد امام صادق (ع) دانشگاه ادیان و مذاهب.

مشهد: کوی سیدی، بلوار صبا، صبا 2، اردوگاه دانش‌آموزی  مازندران

زاهدان: بلوار پرستار، دانشگاه مذاهب اسلامی

عسلویه: میدان شهرداری نخل تقی، بلوار دانشجو، دانشگاه علمی و کاربردی

گرگان: میدان مفتح، روبروی پمپ بنزین، حوزه علمیه امام خمینی (ره)

برای پاسخ به هرگونه سؤال پیرامون مسائل پذیرش و ثبت‌نام با شماره 32802610-025

(داخلی 103 و 144 برای داوطلبان آقا و داخلی 180 برای داوطلبان خانم) تماس حاصل فرمایید.

برای چاپ کارت ورود به جلسه اینجا را کلیک نمایید

برچسب ها : اهل سنت