دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در مرحله نهایی

تاریخ انتشار: 1397/04/16

دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در مرحله نهایی

دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب به مرحله سراسری سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نتایج مرحله منطقه‌ای سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور اعلام شد و دو تن از دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب به مرحله سراسری و کشوری این مسابقات راه یافتند.

خانم نسرین قشمی در رشته احکام و خانم ریحانه جان‌نثاری در رشته پرسمان معارفی با راه‌یابی به مرحله پایانی این مسابقات برای دانشگاه ادیان و مذاهب افتخارآفرین شدند.

گفتنی است آزمون مرحله سراسری رشته‌های معارفی و سایر رشته‌های آوایی، هنری، پژوهشی، فناوری، ادبی، سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در نیمه دوم شهریور ماه 1397 به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار خواهد شد.

برچسب ها : قرآن و عترت