اطلاعیه مهم دانشگاه ادیان و مذاهب:
تغییر و تعویق زمان برگزاری بسندگی عربی (اشتمال)
با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی

رادیو هفت‌آسمان؛ رادیوی اینترنتی دانشگاه آغاز به کار کرد

تاریخ انتشار: 1397/02/27

رادیو هفت‌آسمان؛ رادیوی اینترنتی دانشگاه آغاز به کار کرد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در حضور جمعی از کارمندان گذشته و امروز اداره روابط عمومی همزمان با روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، «رادیو هفت‌آسمان‌؛ رادیوی اینترنتی دانشگاه ادیان ومذاهب» را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به بهانه روز ارتباطات و روابط عمومی، جمعی از دست‌اندرکاران قدیم و جدید روابط عمومی دانشگاه، ظهر چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 1397 به حضور حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، رسیدند و درباره دغدغه‌های مربوط به این حوزه گفتگو کردند.

در ابتدا سیدرضا سجادی نژاد، رئیس اداره روابط عمومی، ضمن مروری بر فعالیت‌های مختلف روابط عمومی در دانشگاه از گستره پیش روی این فعالیت‌ها گفت و پس از آن آقایان علی محمدی عراقی، مهدی صالحی، احمدرضا عبادی، سیدستار میراحمدی، علی جلالی و داود بهلولی به بیان نکته‌ها و گزارش فعالیت‌های خود پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این دیدار پس از کلیدزدن فعالیت «رادیو هفت‌آسمان»، برخی از دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود درباره روابط عمومی را مطرح کرد.

ایشان در این‌باره گفت: خبر و خبررسانی یک کار اساسی است و همه باید این کار را توسعه دهیم. نیروی انسانی ما در این زمینه کم است اما باید عزم خود را با همین تعداد اندک جزم کنند. تجربه نشان می‌دهد که انسان تصمیم به هر کاری بگیرد می‌تواند آن را به سرانجام برساند.

رئیس دانشگاه گفت: ما دوست داریم کار دانشگاه را گسترش دهیم و روابط عمومی چراغ روشن دانشگاه در این مسیر است و من قدردان اقدامات روابط عمومی هستم.

مؤسس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: دانشگاه ادیان یک عنوان نو در ایران و جهان است. در زمینه خبررسانی، تکراری نبودن موضوع، بسیار اهمیت دارد. رخدادها و وقایع مرتبط با این دانشگاه نیز تکراری نیست و بسیار جاذبه دارد و باید این جاذبه را عملی کنیم.

ایشان در پایان تأکید کرد: آن قدر به خبررسانی و روابط عمومی اهتمام و توجه دارم که حاضرم هر هفته در جلسه‌ای با محوریت روابط عمومی شرکت کنم و با هم‌فکری یکدیگر از همه ظرفیت‌های دانشگاه برای توسعه کار دانشگاه حرکت کنیم.

علاقهمندان میتوانند تیزر معرفی رادیو هفتآسمان را از اینجا دانلود کنند.

برچسب ها : روابط عمومی, رادیو هفت آسمان