دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزیده جشنواره هنر آسمانی شد

تاریخ انتشار: 1396/12/20

دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزیده جشنواره هنر آسمانی شد

دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب با مقاله‌ای درباره هنر خوشنویسی در اسلام و یهودیت برگزیده ششمین جشنواره هنر آسمانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، محمدتقی خادمی نژاد دانشجوی مقطع دکتری این دانشگاه با مقاله‌ای درباره هنر خوشنویسی در اسلام و یهودیت برگزیده ششمین جشنواره هنر آسمانی شد.

در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره هنر آسمانی که از سوی حوزه علمیه قم روز دوشنبه 14 اسفندماه در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد، از برگزیدگان این جشنواره تقدیر به عمل آمد و در بین ایشان محمدتقی خادمی نژاد دانشجوی دکتری الهیات مسیحی دانشگاه ادیان و مذاهب با عنوان «مقایسه هنر خوشنویسی اسلام و یهودیت» در بخش پژوهش و مقاله هنری به رتبه سوم دست یافت.

برچسب ها : جشنواره هنر آسمانی, دانشگاه ادیان و مذاهب