نفرات برتر مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

تاریخ انتشار: 1396/12/19

نفرات برتر مرحله دانشگاهی جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب نفرات برتر آزمون مرحله دانشگاهی بخش معارفی و رشته‌های حفظ سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، مرحله دانشگاهی بخش معارفی و رشته‌های حفظ، سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان نفرات برترش را شناخت.

آزمون مرحله دانشگاهی بخش معارفی و رشته‌های حفظ، سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در روز دوشنبه 7 اسفند با حضور کارشناس فرهنگی در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

مهدی ندایی در بخش آشنایی با سیره معصومین (ع)، نسرین قشمی در بخش احکام، فاطمه سادات هاشمی در بخش حفظ 20 جزء قرآن، مجتبی بزرگ پور در بخش ترجمه و تفسیر، معصومه سلمانیان در بخش احادیث اهل‌بیت (ع)، محمدجواد کیان ارثی در بخش حفظ 10 جزء قرآن، ریحانه جانثاری در بخش پرسمان معارفی، مهدی رحیمی در بخش پرسمان معارفی، نرگس شهرکی در بخش مفاهیم صحیفه سجادیه و محمد روضه سرا در بخش نهج‌البلاغه نفرات برتر آزمون مرحله دانشگاهی بخش معارفی و رشته‌های حفظ، سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه ادیان و مذاهب بودند.

این نفرات به مرحله منطقه‌ای سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان که اردیبهشت‌ماه سال 97 برگزار خواهد شد راه یافتند.

برچسب ها : مرحله دانشگاهی, جشنواره قرآن و عترت