آغاز پذیرش دانشجویان غیرایرانی در دوره دکتری پژوهش‌محور دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/12/14

آغاز پذیرش دانشجویان غیرایرانی در دوره دکتری پژوهش‌محور دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب به‌عنوان تنها دانشگاه تخصصی در حوزهٔ ادیان و مذاهب در ایران، از دانشجویان غیرایرانی برای دوره دکتری پژوهش‌محور ثبت نام می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب از دانشجویان غیرایرانی برای دوره دکتری پژوهش‌محور ثبت نام می‌کند.

این دوره در 16 رشته مختلف در حوزه ادیان، مذاهب، عرفان، فلسفه و کلام اسلامی، شیعه‌شناسی، و مطالعات زنان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندانی که دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند می‌توانند بدون حضور در دانشگاه در یکی از رشته‌های علمی دانشگاه طرحی پژوهشی اجرا نمایند.

شرایط و فرایند کلی شرکت در این دوره به شرح زیر است:

1. ثبت‌نام اولیه در سامانه سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آدرس:‌ http://www.saorg.ir متقاضیان می‌توانند با ورود به این سامانه در قسمت دانشجویان غیرایرانی وارد شده و فرم‌های مربوط را تکمیل نمایند. فایل اسکن شده مدرک کارشناسی ارشد، ریزنمرات دوره کارشناسی ارشد، پاسپورت، و عکس برای ثبت‌نام نیاز است. پس از ثبت‌نام و انتخاب رشته در انتها کد رهگیری به متقاضی داده می‌شود که باید آن را به مسئول مربوط در دانشگاه (آقای مهدی عیوضی با شماره تلگرام 00989034178086) ارائه نماید.

2. متقاضیان علاوه بر طی مراحل اداری باید در ارتباط با گروه علمی مربوط طرح پژوهشی خود را تهیه و جهت بررسی ارائه نمایند تا پس از تأیید مجوز نهایی ثبت‌نام صادر شود.

3. متقاضیان باید برای ثبت‌نام نهایی به دانشگاه ادیان و مذاهب (واقع در قم، شهر پردیسان، بلوار مولوی، روبروی مسجد امام صادق (ع)) مراجعه نمایند.

مزایای این دوره:

1. دانشگاه ادیان و مذاهب تنها دانشگاه ایرانی است که برای دانشجویان غیرایرانی در حوزهٔ تخصصی ادیان و مذاهب دورهٔ دکتری پژوهش‌محور برگزار می‌کند.

2. دانشجویان برای تحصیل نیاز به حضور در ایران ندارند و تنها برای جلسه بررسی طرح پژوهشی‌شان و ثبت‌نام نهایی باید به دانشگاه مراجعه نمایند.

متقاضیان و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با آقای مهدی عیوضی تماس حاصل نمایند.

فهرست رشته‌های دورهٔ دکتری پژوهش‌محور:‌

دکتری تخصصی ادیان غیرابراهیمی ـ ادیان ایرانی

دکترای تخصصی عرفان اسلامی و اندیشه امام خمینی (ره)

دکتری تخصصی تصوف و عرفان اسلامی

دکتری تخصصی شیعه شناسی

دکتری تخصصی دین پژوهی

دکتری تخصصی تاریخ تشیع اثنی عشری

دکتری تخصصی فرقه‌های تشیع

دکتری تخصصی مذاهب فقهی

دکتری تخصصی ناپیوسته حکمت هنرهای دینی

دکتری تخصصی مطالعات تطبیقی ادیان - گرایش الهیات مسیحی

دکترای تخصصی وهابیت شناسی

دکتری تخصصی الهیات و معارف اسلامی - فلسفه و کلام اسلامی

دکتری تخصصی مطالعات زنان - گرایش حقوق زن در اسلام

دکتری تخصصی مطالعات و تحقیقات زنان - گرایش مطالعات تطبیقی زن در ادیان

دکتری تخصصی مطالعات و تحقیقات زنان - گرایش مطالعات نظری جنسیت

دکتری تخصصی مذاهب کلامی

درصورتی‌که دانشگاه مجوز اجرای دورهٔ دکتری در رشته‌های دیگر را اخذ نماید اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برچسب ها : پذیرش, دانشجویان غیرایرانی, دکتری پژوهش‌محور