حضور استاد مذهب اسماعیلیه در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/12/01

حضور استاد مذهب اسماعیلیه در دانشگاه

پروفسور «قربان حسین پونه والا» استاد هندی الاصل مذهب اسماعیلیه بُهره با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

پروفسور «اسماعیل قربان حسین پونه والا» استاد هندیالاصل دانشگاه کالیفرنیا، محقق و کتابشناس و فهرستنویس کتب اسماعیله روز سهشنبه اول اسفندماه 1396 با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب دیدار کرد.

در این نشست پروفسور پونه والا به ارائه گزارشی از فعالیتهای علمی خود در زمینه مذهب اسماعیلیه و نیز فعالیتهای دینی خود در ایالات متحده پرداخت.

حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب نیز ضمن معرفی دانشگاه، به تبیین رویکرد علمی دانشگاه ادیان و مذاهب نسبت به ادیان و فرق مختلف پرداخت و بر گفتوگو بین ادیان و مذاهب با هدف کاهش آلام بشری تأکید کرد و نشر چندین اثر از سوی دانشگاه با موضوع اسماعیلیه را یادآور شد.

در ادامه پروفسور پونه والا به تبادل نظر علمی با استادان حاضر در جلسه و بررسی شرایط همکاری علمی بین دو طرف با محوریت مذهب اسماعیلیه پرداخت.

در این نشست که روز سهشنبه اول اسفندماه 1396 برگزار شد، دکتر محمد جاودان معاونت پژوهش دانشگاه و حسین متقی فهرستنویس و دانشجوی دکتری دانشگاه نیز حضور داشتند.

گفتنی است وی برنده جایزه بیست و پنجمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران است و برای سومین بار به ایران سفر میکند. وی تا کنون دو سخنرانی در دانشگاه فردوسی مشهد با عنوان «رویکرد سنت اسماعیلیه در تفسیر قرآن کریم» و «ارتباط اسماعیلیه با تصوف» ایراد کرده است.