رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در مشهد:
موفقیت شیعه در تعامل است/ شیعه اهل تعقل و منطق است
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
رابطه مزاج و شخصیت و تأثیر آن در اختلافات زناشویی
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
آموزه پس از مرگ در نظام هندسی الهیات سیک
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی اردکانی در گفت‌وگو با مباحثات:
اخلاق در حوزه‌های علمیه استقلال خود را از دست داده است

حضور جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه مشهد در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/11/26

حضور جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه مشهد در دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 25 بهمن 96 میزبان جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه مشهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، طلاب حوزه‌های علمیه ضمن حضور در این دانشگاه در جریان سابقه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن قرار گرفتند.

این گروه که برای آشنایی با مؤسسات دانشگاهی حوزوی در شهر قم حضور یافته بودند، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی و نیز دکتر توران رئیس دانشکده شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.

در این نشست ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری توضیحاتی را درباره اهداف و نحوه شکل‌گیری دانشگاه ارائه داد و افزود: نیاز به گفتگو و تعامل با اصحاب سایر ادیان که در طول تاریخ اسلام در جریان بوده، بستری شد که این دانشگاه از دل حوزه علمیه شکل بگیرد.

دکتر جعفرطیاری سپس به معرفی دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف آن‌ها پرداخت و از روابط علمی گسترده دانشگاه با همتایان خارجی، میزبانی از هیئت‌های فرهنگی و سیاسی متعدد و برگزاری دوره‌های شیعه شناسی برای پژوهشگران خارجی گفت.

در ادامه این نشست توران رئیس دانشکده شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در سخنانی به معرفی گروه‌های علمی و رشته‌های این دانشکده پرداخت.

برچسب ها : طلاب, حوزه‌های علمیه, مشهد