عضویت مشاور جوان رئیس دانشگاه در کارگروه تخصصی گردشگری مذهبی استان قم

تاریخ انتشار: 1396/10/15

عضویت مشاور جوان رئیس دانشگاه در کارگروه تخصصی گردشگری مذهبی استان قم

در نخستین نشست این کارگروه محمد محمدرضایی، رئیس بنیاد نخبگان استان قم، بهره‌گیری فکری و ارتباط با اجتماعات نخبگانی را مهمترین هدف کارگروه‌های تخصصی دانست و گفت: ایجاد زمینه برای ارتباط نزدیک اجتماعات نخبگانی با مسایل و موضوع‌های تخصصی در استان و بهره‌گیری از دیدگاه‌های نخبگان آنان برای حل مشکلات استان از اقدامات کارگروه‌های تخصصی است. وی ایفای نقش اتاق فکر در موضوع‌های تخصصی مرتبط با توسعه استان، ایجاد هماهنگی میان نهادهای استانی به منظور اجرای تصمیم‌های کارگروه را از دیگر وظایف کارگروه‌های تخصصی برشمرد.

در این نشست، یونس عالی‌پور، معاون استانداری قم و رییس کارگروه تخصصی گردشگری مذهبی نخبگان استان قم گفت: مستعدان‌برتر باید با مسئله‌شناسی ارائه راهکار، در تدوین منظومه مدیریتی شهرهای زیارتی همکاری کنند.

وی به تشکیل مستمر جلسات کمیتۀ ملی زیارت اشاره کرد و افزود: با همکاری مجلس‌شورای‌اسلامی، ماده 97 در برنامۀ ششم توسعه گنجانده شد و موضوع زيارت در برنامۀ توسعه كشور و اسناد بالادستي از جايگاه ويژه‌اي برخوردار است.

عالی‌پور با بیان اینکه در حوزه مدیریت شهرهای زیارتی نیاز به تحول است، اظهار داشت: نیاز به تدوین منظومۀ مدیریتی شهرهای زیارتی حس می‌شود؛ نیازی که باید با اندیشۀ نخبگانی رفع شود.

معاون استانداری قم با اشاره به اینکه توسعۀ گردشگری مذهبی نیاز به همدلی و هم‌افزایی همه ارگان‌ها و سازمان‌های درون‌استانی دارد، یادآور شد: متاسفانه جای خالی آموزش‌های حرفه‌ای مهمانداری و تکریم زائران به شدت احساس می‌شود. در این شرایط تشکیل کارگروه تخصصی گردشگری مذهبی در ذیل بنیاد نخبگان استان قم، اقدام بسیار مهمی بود.

در پایان این نشست، سیدعلی مستجاب الدعواتی مشاور جوان رئیس دانشگاه به‌عنوان عضو اصلی این کارگروه حکم انتصاب خود را در کارگروه تخصصی گردشگری مذهبی استان قم از معاون استاندار دریافت نمود.