دفتر میراث مکتوب دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
کارگاه آموزشی تصحیح نسخ خطی
دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی برگزار می کند:
سفر علمی ـ فرهنگی به کشورهای آلمان، دانمارک و سوئد
اثری تازه از دکتر نعیمه پور محمدی منتشر شد:
جامعه‌شناسی معلولیت در ایران، از ابعاد اخلاقی تا مشکلات زندگی
دکتر متیو تریه استاد مرکز تحقیقات ملی فرانسه:
دانشگاه ادیان و مذاهب در دنیا منحصر به فرد است
ازسوی دانشکده زبان و فرهنگ ملل اعلام شد:
آغاز دوره‌های تابستانی زبان دانشکده زبان و فرهنگ ملل

حضور جمعی از علمای اهل تسنن پاکستانی در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/10/03

حضور جمعی از علمای اهل تسنن پاکستانی در دانشگاه

جمعی از علمای اهل تسنن پاکستانی شامگاه روز چهارشنبه 29 آذرماه در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب علمای اهل تسنن پاکستانی در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و در دیداری با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب به گفتگو نشستند.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب ضمن خوشامدگویی به این گروه خشنودی خود را از حضور ایشان ابراز کرد و پاکستان را به دلایل متعدد کشوری مهم در منطقه خواند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ایمان پاک و حیا و متانت مردم پاکستان، ایستادگی در برابر استعمار، تن ندادن به توطئه‌های دشمنان مشترک و پایبندی به دوستی با ایران، برخورداری از علمای آشنا به زبان انگلیسی و فعال در اقصی نقاط جهان در معرفی اسلام و حضور مؤثر روشنفکران پاکستانی در مجامع بین‌المللی را ازجمله دلایلی خواند که مردم پاکستان را متمایز از دیگر مسلمانان می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در پایان تنها راه پیش روی مسلمانان را در جهان امروز وحدت دانست و بر لزوم آگاهی بخشی به علمای جهان اسلام در این زمینه به‌عنوان رهبران جوامع مسلمان تأکید کرد.

در ادامه این نشست میهمانان پاکستانی دانشگاه ادیان و مذاهب نیز به طرح سؤالاتی در موضوعات مختلف ملی و بین‌المللی پرداختند.

علمای اهل تسنن پاکستانی پس از دیدار با آقای نواب از کتابخانه و سایر بخش‌های دانشگاه ادیان و مذاهب دیدن کردند.

برچسب ها : علمای اهل تسنن, پاکستان