آزمون کارشناسی ارشد غیرحضوری ویژه طلاب با حضور گسترده داوطلبان از سراسر کشور در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/09/18

با حضور گسترده داوطلبان از سراسر کشور آزمون کارشناسی ارشد غیرحضوری ویژه طلاب در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور گسترده داوطلبان طلبه از سراسر کشور آزمون کارشناسی ارشد غیرحضوری ویژه طلاب صبح روز جمعه 17 آذر 96 در این دانشگاه برگزار شد.

در این آزمون شرکت‌کنندگان در رشته‌های کلام شیعه، تاریخ تشیع، فرق تشیع، مذاهب اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب فقهی، حکمت هنر اسلامی، فلسفه و کلام اسلامی، حقوق زن در اسلام و زن و خانواده به سؤالات پاسخ دادند.

با انجام این آزمون که بر اساس مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با نظارت سازمان سنجش آموزش کشور انجام گرفت دانشگاه ادیان و مذاهب از طریق آزمون اختصاصی برای سال تحصیلی 97-96 اقدام به پذیرش دانشجو از میان طلاب در مقطع کارشناسی ارشد به‌صورت غیرحضوری (الکترونیکی) خواهد نمود.

نتایج این آزمون به‌محض اعلام از سوی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب از طریق همین سایت به اطلاع شرکت‌کنندگان خواهد رسید.

برچسب ها : آزمون, کارشناسی ارشد, غیرحضوری