به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

هفدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی

تاریخ انتشار: 1396/08/22

هفدهمین جشنواره ملی پایان‌نامه سال دانشجویی

فراخوان هفدهمین جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی اعلام شد.

دانشجویان و طلابی که طی سال‌های ۱۳۹۵ تا پایان شهریورماه ۱۳۹۶ در مقطع کارشناسی ارشد یا دکتری دانشگاه ها و یا سطوح معادل آن در حوزه‌های علمیه از پایان نامه خود دفاع کرده اند ، می‌توانند از اول مهر تا ۱۵ آذرماه با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی این سازمان به نشانی www.isba.ir و تکمیل پرسشنامه الکترونیک و بارگذاری نسخه الکترونیک پایان نامه خود نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.

بخش اصلی این جشنواره شامل ۶ گروه علوم پایه ،کشاورزی و منابع طبیعی ، هنر و معماری ، فنی و مهندسی ، علوم پزشکی و دامپزشکی و علوم انسانی است و در بخش ویژه نیز پایان نامه های نگارش شده با موضوع های اقتصاد مقاومتی، معماری و شهرسازی اسلامی ، طراحی مد و لباس ایرانی- اسلامی ، فرهنگ عمومی و آسیب های اجتماعی ، تجاری سازی دانش و فناوری های نوین و مطالعات فرهنگی (فرهنگ دانشگاهی ، سیاستگذاری فرهنگی ، فرهنگ و مدیریت جهادی ) پذیرش می شوند .

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاع رسانی www.isba.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 66952727 تماس حاصل نمایند.

پایان نامه های برگزیده این دوره از جشنواره همچون ادوار گذشته در مراسمی با حضور مسئولان کشور مورد تقدیر قرار می گیرند ، ضمن اینکه برگزیدگان امکان حضور در مرحله نیمه نهایی مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه (3MT ) را خواهند داشت .

فرایند اجرائی دومین دوره مسابقات دفاع سه دقیقه ای که به ابتکار دبیر خانه جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی از سال گذشته کلید خورده ، طی فراخوانی آغاز شده و قرار است این مسابقات امسال در 9 استان کشور اجرا شود.

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد