با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

حضور استاندار سیستان و بلوچستان در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/08/04

حضور استاندار سیستان و بلوچستان در دانشگاه ادیان و مذاهب

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه سوم آبان 96 میزبان استاندار سیستان و بلوچستان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب روز چهارشنبه سوم آبان 96 میزبان دکتر علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در این دیدار، تربیت دانشجویان دارای تفکر تقریب بین مذاهب و همگرایی بین ادیان را از اهداف این دانشگاه خواند.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به اجلاس سنت اجیدیو در شهر مونستر آلمان، از مشاهدات خود در این شهر به عنوان سومین شهر دانشگاهی آلمان گفت و افزود: باید به کیفیت آموزش در دانشگاه‌های کشور بیشتر پرداخته شود و از رشد بی رویه تعداد دانشگاه‌ها در کشور نیز خودداری شود.

دکتر علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار با اشاره به اصول دانشگاه داری در کشورهای پیشرفته بر لزوم توجه به جایگاه علم و کیفیت آموزش تأکید کرد و افزود: وقتی آمار دانشگاه‌های کشورهای پرجمعیتی مانند چین و هند را نگاه می‌کنیم و آن را با کشور خود مقایسه می‌کنیم متوجه می‌شویم که تعداد دانشگاه‌های ایران از این دو کشور هم بیشتر است درحالی‌که تفاوت کیفی آموزش در این کشورها در مقایسه با ایران برای همه روشن است.

وی همچنین ضمن اشاره به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب و تمجید رویکرد وحدت‌گرای آن بر لزوم بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای مقابله با مشکلات قومی و مذهبی تأکید کرد.

برچسب ها : استاندار سیستان و بلوچستان