گردشگران فرهنگی از سوئیس در دانشگاه حضور یافتند

تاریخ انتشار: 1396/08/01

گردشگران فرهنگی از سوئیس در دانشگاه حضور یافتند

در ادامه حضور گروه‌های متعدد گردشگران فرهنگی، دانشگاه ادیان و مذاهب عصر روز یکشنبه 30 مهر 96 میزبان گروهی دیگری از سوئیس بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، گروهی از گردشگران فرهنگی سوئیسی در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند.

در این نشست ابتدا میهمانان با تماشای کلیپ معرفی دانشگاه با تاریخچه‌ای از اهداف تأسیس و روند همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب آشنا شدند.

این گروه سوئیسی که به‌منظور آشنایی بیشتر و نزدیک‌تر با فرهنگ اسلامی به ایران سفر کرده بودند، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب پاسخ برخی ابهامات و پرسش‌هایشان را درباره اسلام و تعالیم فقهی، اجتماعی و فرهنگی آن جویا شدند.

سؤالات گروه سوئیسی عمدتاً به موضوعات چالشی ازجمله تعصب دینی و تروریسم، حجاب و آزادی در اسلام و اختلافات میان اهل تشیع و تسنن و نیز حقوق اقلیت‌ها در ایران برمی‌گشت که دکتر جعفرطیاری به ایشان پاسخ گفت.

برچسب ها : گردشگران فرهنگی, سوئیسی