دیدار رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با رایزن فرهنگی عراق در ایران

تاریخ انتشار: 1396/07/27

دیدار رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با رایزن فرهنگی عراق در ایران

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب روز شنبه 22 مهر 96 میهمان رایزن فرهنگی عراق در ایران بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب روز شنبه 22 مهر 96 با دکتر یاسر عبدالزهرا الحجاج رایزن فرهنگی عراق در ایران دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در این دیدار عراق را یکی از کشورهایی خواند که پیروان ادیان مختلف و مذاهب گوناگون از هزاران سال پیش در کنار هم زندگی می‌کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب همچنین با معرفی کوتاهی از فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب به همکاری مطلوب میان این دانشگاه و دانشگاه‌های خارجی اشاره کرد و افزود: ما در حال حاضر همکاری‌های خوبی نیز با دانشگاه‌های عراق ازجمله دانشگاه‌های حله، کوفه، و کربلا آغاز کرده‌ایم که رو به گسترش است.

دکتر یاسر عبدالزهرا الحجاج رایزن فرهنگی عراق در ایران نیز در این دیدار از روابط مطلوب میان ایران و عراق گفت و اظهار داشت این روابط می‌تواند در سطح دانشگاهی نیز ادامه یابد.

همچنین در ادامه این جلسه دو طرف زمینه‌های گسترش همکاری‌های علمی بیشتر میان دانشگاه ادیان و مذاهب و همتایان عراقی را بررسی کردند.

برچسب ها : رایزن فرهنگی عراق در ایران, رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب