دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در مرحله ملّی جشنواره سراسری قرآن و عترت

تاریخ انتشار: 1396/06/06

دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب در مرحله ملّی جشنواره سراسری قرآن و عترت

دو دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب به مرحله ملّی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، خانم ها ریحانه جان نثاری در بخش معارفی و اقدس بکلو در بخش پژوهشی به مرحله ملّی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت راه یافتند.

این جشنواره هر ساله در سه مرحله دانشگاهی، منطقه‌ای و سراسری بین دانشجویان دانشگاه های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سراسر کشور برگزار می‌گردد، که برگزیدگان آن در نهایت به مرحله ملی که شامل دانشگاه‌های وزارت بهداشت، آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان و... می باشند راه می‌یابند.

این جشنواره شامل بخش های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری است که در مجموع شش بخش و ۳۵ رشته است.

این جشنواره بزرگترین جشنواره دینی و مذهبی دانشجویان کشور است وهدف از برگزاری آن ترویج و پشتیبانی از فعالیت های دینی و قرآنی در دانشگاه های سراسر کشور است.

برچسب ها : سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان