با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي بنیاد ملی نخبگان به دانشجويان برتر كشور در سال تحصیلی 97-1396

تاریخ انتشار: 1396/04/21

بنياد ملّي نخبگان بر اساس آيين‌نامة «اعطاي جايزه‌هاي تحصيلي به دانشجويان صاحب استعداد برتر» تسهيلات ويژه‌اي را در قالب چهار جايزة آموزش، پژوهش، فنّاوري و فرهنگ شامل موارد متعددي از قبيل راتبة دانشجويي ، اعتبار آموزش‌ياري، اعتبار پژوهش‌ياري، اعتبار فن‌ياري، اعتبار توان‌مندي آموزشي، اعتبار ارتباطات علمي، اعتبار توان‌مندي كارآفريني و ... به دانشجويان صاحب استعداد برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌هاي كشور اعطا مي‌كند.

شرايط بهره‌مندي از آن و مهم‌ترين نكات اين جوايز به شرح زير است:

دانشجويان دوره‌هاي كارشناسي ، كارشناسي‌ارشد ، دکتری حرفه‌ای ، دكتري تخصصي همۀ رشته‌ها و دوره‌های تخصص و فوق‌تخصص رشته‌های علوم پزشکی كه در سال‌هاي مجاز تحصيل (دانشجويان دورة كارشناسي چهار سال ، دانشجويان دورة كارشناسي ارشد دو سال ، دانشجویان دورة دكتري حرفه‌اي هفت سال ، دانشجويان دورة دكتري تخصصي و دوره‌های تخصص علوم پزشکی چهارسال و دانشجویان دوره‌های فوق تخصص در رشته‌های علوم پزشکی سه سال) در هر یک از دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت علوم ، تحقيقات و فنّاوري، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي یا دانشگاه آزاد اسلامی تحصيل مي‌كنند، مي‌توانند از اين جوايز بهره‌مند شوند.

بررسي پروندة دانشجويان منوط به ثبت كامل اطلاعات متقاضي در سامانة اطلاعاتي بنياد ملّی نخبگان (soraya.bmn.ir)و سپس انتخاب گزينة «شروع فرایند» در فرايند «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» در بخش «درخواست‌ها»ي سامانه است.

شرط لازم: متقاضيان براي بهره‌مندي از اين جوايز بايد داراي دست‌كم يكي از ويژگي‌هاي زير و حائز بيشترين امتياز از فعاليت‌هاي نخبگاني باشند:

الف.كسب مدال طلا ، نقره يا برنز در المپيادهاي دانش‌آموزي ملّي و جهاني؛

ب. كسب رتبة برتر در آزمون‌هاي سراسري ورود به دانشگاه‌هاي كشور (رتبه‌هاي كشوري زير 1000 ورود به دورة كارشناسي يا دكتري حرفه‌اي در گروه‌هاي رياضي و فنّي، علوم تجربي، علوم انساني، هنر يا زبان‌هاي خارجي و رتبه‌هاي زير 50 در مجموعة امتحاني در دورة كارشناسي ارشد)؛

ج. كسب رتبة اول تا سوم در المپيادهاي ملّي دانشجويي؛

د. كسب رتبة برتر در آزمون‌هاي سراسري علوم پزشكي كشور اعم از آزمون‌هاي جامع علوم پایه ، پيش‌كارورزي، دستياري در رشته‌هاي پزشكي، دندان‌پزشكي و داروسازي و دستياري فوق تخصصي پزشكي؛

ه. كسب عنوان دانشجوي ممتاز دانشگاه؛

و. كسب عنوان دانشجوي نمونة كشوري؛

ز. برگزيده شدن در جشنواره‌هاي علمي،پژوهشي،‌ فنّاورانة مورد تأييد بنياد؛

ح. برگزیدگان هنری ، ادبی يا قرآني(بر اساس مقررات بنیاد)؛

ط. برگزيده شدن در مسابقه‌هاي ملي و جهاني مهارت؛

ي. ثبت اختراع برگزيده بر اساس آيين‌نامة شناسايي و پشتيباني از اختراع‌هاي برگزيده.

شرط کافی: دانشجويان بايد اولاً حدنصاب مورد تأیید بنیاد را از فعاليت‌هاي نخبگاني (شامل فعالیت­های فنّاورانه، پژوهشی و آموزشی) به‌دست آورند و ثانياً دارای بيشترين امتياز در بين ساير متقاضيان باشند.

يادآوري: بررسی داشتن حد نصاب لازم و کسب بیشترین امتیاز در بین متقاضیان، بر اساس فعالیت‌های نخبگانیِ اعلامیِ متقاضی، توسط سامانة اطلاعاتي بنياد محاسبه و نتیجۀ آن از طریق سامانه به متقاضی اعلام می‌شود.

مصاديق فعاليت‌هاي نخبگاني داراي امتياز به شرح زير است:

الف. موفقيت‌هاي علمي در دانشگاه (آموزشي، پژوهشي، فنّاورانه و ...)؛

ب. كسب رتبة برتر در آزمون‌های علمي (مانند كنكور، آزمون­هاي سراسري علوم پزشكي ، المپيادهاي دانشجويي و ...)؛

ج ‍. برگزيده شدن در جشنواره‌هاي علمي،پژوهشي،‌ فنّاورانة مورد تأیید بنياد (مانند جشنواره­هاي خوارزمي، رازي، فارابي ، رويش و ...)؛

د. برگزيده شدن در جشنواره‌هاي معتبر ادبي و هنري يا فعاليت‌هاي‌قرآني مورد تأييد بنياد.

باتوجه به اينكه امتيازهاي دانشجويان به كمك نرم‌افزار تخصصي محاسبه مي‌شود لازم است همة اطلاعات به طور كامل در سامانه بارگذاري شود.

فرصت نهايي براي تكميل پرونده و ارائه درخواست، ششم شهریور ماه سال جاري است و ضروري است دانشجويان اطلاعات خود را به همراه مدارك مثبته حداكثر تا اين تاريخ در سامانة اطلاعاتي بنياد بارگذاري كنند و سپس گزينة «شروع فرایند» را در فرايند «درخواست بررسی پرونده برای جایزه‌های تحصیلی» در بخش «درخواست‌ها»ي سامانه انتخاب كنند.

يادآوري مهم 1: ملاک محاسبة میانگین کل دانشجو در طول تحصیل، میانگین کسب‌شدة دانشجو تا تاریخ 1 شهریور ماه 1396 است و با توجه به بسته شدن سامانة اطلاعاتی در تاریخ 6 شهریور ماه 1396، لازم است دانشجویان آخرین میانگین کلّ خود را حداکثر تا این تاریخ در سامانه ثبت کنند.

يادآوري مهم 2: چنانچه در هر مرحله از بررسي مشخص شود متقاضي اطلاعاتي خلاف واقع را بارگذاري كرده است، متقاضي نه‌فقط از اين جايزه بلكه از تمامي تسهيلات بنياد محروم مي‌شود و عدم صداقت وي به دستگاه‌هاي ذي‌ربط اعلام و به لحاظ حقوقي موضوع پيگيري مي‌شود.

يادآوري مهم 3: تحويل اطلاعات ،‌ بررسي اطلاعات و اعلام نتايج صرفاً از طريق سامانة اطلاعاتي بنياد و به شكل الكترونيكي صورت مي‌پذيرد.

برچسب ها : بنیاد ملی نخبگان