به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام علی(ع) برگزار می‌شود
به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید حسن اسلامی:
در باب کتاب «دانشگاه بوم‌شناختی: رؤیایی دست‌یافتنی»
یادداشتی از دکتر مهراب صادق‌نیا؛
الاهیات می‌تواند الاهیات بماند؛ اگر ...
به همت دفتر همکاری‌های علمی و بین‌الملل؛
دوره بین‌المللی «مدرسه زمستانه ادیان» آغاز شد
با حضور نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت صورت گرفت؛
رونمایی از اثر «بررسی اسناد زیارت دولت‌مردان مسلمان از حرم رضوی»
در سی و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران؛
کتاب جریان‌شناسی فکری امامیه در دوران فترت شایسته تقدیر شد

راه اندازی سامانه جامع اولویت های پژوهشی کشور

تاریخ انتشار: 1396/04/19

راه اندازی سامانه جامع اولویت های پژوهشی کشور

بنا به گزارش پایگاه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سامانه جامع اولويت هاي پژوهشي کشور به آدرس www.olaviatha.ir راه اندازي گردید. در اين سامانه امکان مشاهده آزاد و رايگان کليه اولويت هاي پژوهشي دستگاه هاي اجرایي کشور (بيش از ۳۰ هزار عنوان اولويت پژوهشي از ۵۵۵ دستگاه) و برخي از شرکت هاي دانش بنيان کشور در همه رشته هاي دانشگاهي از يک پنجره واحد و با قابليت انواع مختلفي از جستجوها فراهم گرديده است.

پژوهشگران و محققان مي توانند با تعريف پايان نامه هاي خود در راستاي اولويت هاي پژوهشي دستگاه هاي کشور و يا شرکت هاي دانش بنيان، از مزيت هاي مختلف آن همچون: حمايت مالي، کسر خدمت سربازي و قرار گرفتن در ليست اولويت هاي استخدامي شرکت هاي دانش بنيان کشور استفاده کنند.

علاوه بر این، فارغ التحصيلان نيز مي توانند طرحهاي پژوهشي دستگاه هاي کشور و شرکت هاي دانش بنيان را جستجو نموده و براي انجام آن اقدام نمايند. در اين سامانه قابليتي تحت عنوان ماژول «به من اطلاع بده» پيش بيني شده است که محققان مي توانند به کمک آن، با تعريف برخي از کليد واژه ها، در صورت تعريف اولويت پژوهشي و يا طرح پژوهشي جديد توسط يک دستگاه دولتي و يا يک شرکت دانش بنيان، در زمينه های مورد علاقه خود، از آن مطلع گردند. همچنين در اين سامانه دسترسي به بانک جزوات دانشگاهي کشور نيز براي دانشجويان فراهم شده است.

دانشکده رسانه و ارتباطات
واحد مشهد