حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدیان مشاور فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب:
بی‌حجابی ره‌آورد غرب است و تعبیر حجاب اجباری غلط است
دکتر سید علی موسوی نژاد در گفتگو با شفقنا؛
موضع نیروهای مردمی و انصارالله در یمن تقویت شده است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
همکاری علمی در جنوب شرق کشور از اهداف دانشگاه ادیان است
بیانیه دانشگاه ادیان و مذاهب در واکنش به توهین به حضرت آیت‌الله العظمی سیستانی:
این اهانت دسیسه دشمنان قسم‌خورده اسلام و عراق است

بازدید جمعی از دانشجویان آلمانی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/03/07

بازدید جمعی از دانشجویان آلمانی از دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه چهارم خرداد 96 میزبان گروهی از دانشجویان جمهوری فدرال آلمان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی از دانشجویان جمهوری فدرال آلمان که شامل دانشجویان رشته‌های مطالعات ایران و اسلام از دانشگاه بن آلمان بودند برای آشنایی بیشتر با ساختار آموزشی دانشگاه ادیان در نشستی با حضور آقای صالحی مدیر امور همکاری‌های علمی و بین‌الملل، دکتر توران سرپرست دانشکده شیعه شناسی، دکتر حدادی رئیس دانشکده مطالعات زن و خانواده و آقای مهجور سرپرست گروه فلسفه اخلاق شرکت کردند.

در این نشست پس از پخش کلیپ معرفی دانشگاه برای میهمانان آلمانی، آقای صالحی مدیر امور همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه نیز توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد.

در ادامه این نشست آقایان دکتر توران و حدادی نیز در سخنانی کوتاه به معرفی بیشتر ویژگی‌ها و سیاست‌های دانشگاه ادیان و مذاهب با تمرکز بر دانشکده متبوعشان پرداختند.

دکتر مهجور سرپرست گروه فلسفه اخلاق دانشکده فلسفه نیز در این نشست به معرفی این دانشکده و رشته های مختلف آن پرداخت.

در ادامه این نشست دانشجویان آلمانی نیز سوالاتی علمی را در حوزه ادیان مطرح و با اساتید حاضر به بحث و گفتگو پرداختند.

برچسب ها : دانشجویان, آلمانی

دانشکده رسانه و ارتباطات