با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

حضور رئیس امور کلیسایی فرانسه در دانشگاه اديان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/03/02

حضور رئیس امور کلیسایی فرانسه در دانشگاه اديان و مذاهب

دانشگاه اديان و مذاهب روز سه شنبه 2 خرداد ميزبان کاردینال اعظم دوغوست، رئیس امور کلیسایی فرانسه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه اديان و مذاهب، کاردینال اعظم دوغوست رئیس امور کلیسایی فرانسه و بخش فرانسه زبان سوئیس به همراه دو نفر از اساتید و متفکرین دینی این کشور به منظور آشنایی با مطالعات اديان در ايران با حضور در اين دانشگاه با حجت الاسلام و المسلمين دکتر جعفر طياري قائم مقام رياست و چند نفر از اعضاي هيئت علمي ديدار کرد.

در ابتدای اين ديدار هیئت فرانسوي با توضیحات آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل و همچنین تماشای کلیپ معرفی دانشگاه اديان و مذاهب، با تاریخچه تاسیس و نوع فعالیت های پژوهشی و آموزشی آن آشنا شدند.

در ادامه این دیدار کاردینال اعظم دوغوست ریاست امور کلیسایی فرانسه ضمن ابراز خرسندي از حضور در ايران و شهر قم و به ويژه دانشگاه اديان و مذاهب از تمايل خود براي آشنايي بيشتر با وضعيت مطالعات تطبيقي اديان در محيط دانشگاهي و حوزوي ايران و نيز همکاري با دانشگاه اديان و مذاهب در اين زمينه خبر داد و افزود: ما به شناخت و تعامل با همدیگر، گفتگو و آشنایی با همدیگر برای برای گسترش صلح و دوستی در امروز و آینده نیاز داریم.

حجت الاسلام و المسلمين دکتر جعفر طياري نيز در اين ديدار ضمن خوشامدگويي به ميهمانان فرانسوي از طرف حجت الاسلام و المسلمین نواب، ریاست دانشگاه بر لزوم افزايش همکاري هاي علمي دوجانبه با تکیه بر مشترکات موجود میان دو طرف تاکيد کرد.

دکتر جعفر طياري این مشترکات را علی رغم تفاوت در آراء و نظرات و دیدگاه ها فرصتی مغتنم برای رسیدن به اهداف مشترک دو جانبه دانست و ابراز امیدواری کرد این گونه گفتگوها ادامه یابد.

در ادامه اين نشست آقايان دکتر فتاحی، مفتاح، انصاری پور، کیوانفر و مهجور از اساتید و اعضاي هيئت علمي دانشگاه اديان و مذاهب نیز به گفتگو با هیئت فرانسوی پرداختند.

برچسب ها : رئیس امور کلیسایی فرانسه, کاردینال اعظم دوغوست