حضور دانشجویان خارجی دانشگاه تهران در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1396/02/24

حضور دانشجویان خارجی دانشگاه تهران در دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز شنبه بیست و سوم اردیبهشت میزبان گروهی از دانشجویان خارجی دانشگاه تهران بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی از دانشجویان خارجی دانشگاه تهران که در مقطع کارشناسی ارشد رشته ایران‌شناسی معاصر تحصیل می‌کنند به سرپرستی دکتر سمیعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه تهران ضمن حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب به بازدید از بخش‌های مختلف آن پرداختند.

این گروه از دانشجویان برای آشنایی بیشتر با ساختار آموزشی دانشگاه در نشستی با آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.

در این نشست ابتدا آقای صالحی توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد و سپس کلیپ معرفی دانشگاه برای میهمانان به نمایش درآمد.

در ادامه این دیدار دانشجویان حاضر نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در این دانشگاه به ارائه سؤالات و دیدگاه‌های خود در این زمینه پرداختند.

دانشجویان خارجی دانشگاه تهران حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب را با دیدن کتابخانه آن پایان دادند.

برچسب ها : دانشجویان خارجی, دانشگاه تهران