با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی
طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛
دکتر اسلامی به عضویت در کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش منصوب شد

«ایکس من آخرالزمان» در دانشگاه اکران و نقد شد

تاریخ انتشار: 1396/02/23

«ایکس من آخرالزمان» در دانشگاه اکران و نقد شد

فیلم سینمایی «ایکس من آخرالزمان» با پیگیری‌های کانون مهدویت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب برای دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه اکران ‌شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، فیلم سینمایی «ایکس من آخرالزمان» روز چهارشنبه 20 اردیبهشت در سالن امام موسی صدر اکران ‌شد و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

فیلم سینمایی X-Men: Apocalypse یک فیلم ابرقهرمانی آمریکایی به کارگردانی برایان سینگر و فیلم‌نامه‌نویسی سیمون کینبرگ است که بر اساس مجموعه کتاب‌های مصور مردان ایکس کمپانی مارول کامیکس ساخته‌شده است. این فیلم دنباله‌ای بر فیلم‌های مردان ایکس: کلاس اول ومردان ایکس: روزهای گذشته آینده است و به‌عنوان نهمین قسمت در مجموعه فیلم‌های مردان ایکس به شمار می‌رود.

طبق داستان این فیلم از زمان‌های قدیم، اولین و قدرتمندترین جهش‌یافته، أون صباح النور نامیرا و شکست‌ناپذیر به‌مانند ایزد در مصر باستان پرستش می‌شد، تا زمانی که ستایش‌کنندگانش به او لقب خدای دروغین داده و به او خیانت کردند. چهار سوار آخرالزمان جانشان را فدای او کردند، اما درنهایت او زنده دفن گردید. هنگامی‌که آپوکالیپس در سال ۱۹۸۳ از خواب خود بیدار شد، مشاهده کرد که بشریت در غیاب او راه خود را دست داده است و تصمیم گرفت به نسل بشر پایان دهد. دراین‌بین چارلز اگزاویه و ریون دارکهولم رهبری یک تیم جوان از ایکس من‌ها را به عهده می‌گیرند تا با آپوکالیپس روبرو شده و او را شکست دهند.

برچسب ها : ایکس من آخرالزمان, اکران, نقد