اطلاعیه مهم دانشگاه ادیان و مذاهب:
تغییر و تعویق زمان برگزاری بسندگی عربی (اشتمال)
با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی

اعضای تشکل مردمی «زائران» فرانسه در دانشگاه حضور یافتند

تاریخ انتشار: 1396/01/24

اعضای تشکل مردمی «زائران» فرانسه در دانشگاه حضور یافتند

اعضای تشکل مردمی «زائران» فرانسه روز یکشنبه 21 فروردین‌ماه 95 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، اعضای تشکل مردمی «زائران» فرانسه در نشستی با حضور حجت اسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب سؤالات خود را پیرامون دانشگاه، و مسائل روز دنیای اسلام مطرح کردند.

در این نشست پس از نمایش کلیپی در معرفی دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری‌پور توضیحات بیشتری را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد.

در ادامه این دیدار میهمانان فرانسوی نیز به طرح سؤالاتی درباره این دانشگاه و وضعیت آموزش ادیان آن، و همچنین درباره آموزه‌های اعتقادی اسلام و تشیع پرداختند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری‌پور در پاسخ به یکی از این سؤالات مبنی بر موضع اسلام درباره گروه تروریستی داعش گفت: نه‌تنها اسلام بلکه همه ادیان الهی این نوع فعالیت‌ها را محکوم می‌کنند چرا که این کارها به‌دوراز حقیقت تمامی ادیان است.

برچسب ها : تشکل مردمی, زائران, فرانسه