نشست معرفی کتاب برگزار می‌شود:
راز اعداد نوشته آنه ماری شیمل
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
سفر علمی فرهنگی به ایتالیا و واتیکان
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:
اصول و مبانی تربیت معنوی عرفانی کودکان و نوجوانان
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
به مناسبت هفته وحدت برگزار می شود؛
محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی کشور
مقاله ای به قلم دکتر اعظم خوش‌صورت موفق؛
بررسی و نقد مراسم نهم ربیع در منابع شیعی

شماره پنجم دوفصلنامه «پژوهشنامه مذاهب اسلامی» منتشر شد

تاریخ انتشار: 1395/12/03

شماره پنجم دوفصلنامه «پژوهشنامه مذاهب اسلامی» منتشر شد

شماره پنجم نشریه علمی پژوهشی دوفصلنامه «پژوهشنامه مذاهب اسلامی» دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، شماره پنجم نشریه علمی پژوهشی دوفصلنامه پژوهشنامه مذاهب اسلامی منتشر شد.

این شماره پژوهشنامه مذاهب اسلامی، هشت مقاله را در حوزه‌های مختلف به خوانندگان خود ارائه کرده است.

نخستین مقاله در این شماره با عنوان «نفوذ اسماعیلیه در کرمان دوره سلجوقی» به نگارش فاطمه موسایی و احمد بادکوبه هزاوه است.

«روش‌شناسی شیخ حر عاملی در تبیین، تنظیم و اثبات عقاید» دیگر مقاله‌ای است که‌ ام‌البنین خالقیان و محمد غفوری نژاد آن را به نگارش درآورده‌اند.

همچنین «سید محمد گیسودراز و نقد نظریه وحدت وجود ابن‌عربی» به قلم محمد مرتضی کربلایی و حامد ناجی اصفهانی در این نشریه به چاپ رسیده است.

مقاله «نقد رویکرد ابن‌تیمیه در منهاج السنه در باب مقام علمی امام علی (ع) بر اساس متون اهل سنت» دیگر نوشته‌ای است که نام محمدرضا باغبانزاده امشه و محمدهادی غفاری ذیل آن دیده می‌شود.

فریدون محمدی فام و مهدی فرمانیان نویسندگان مقاله بعدی هستند که «تحلیل و نقد دلایل ابوالفضل برقعی درباره قرآن‌بسندگی در هدایت بشر» نام دارد.

«تحلیل رویکردهای عرفانی ـ اجتماعی سعدی شیرازی» دیگر مقاله‌ای است که ایمان امینی، رضا الهی‌منش و نعیمه ابراهیمی علویجه آن را به نگارش درآورده‌اند.

حسین فلاحی اصل نویسنده مقاله بعدی است که «بررسی مقایسه‌ای حجیت قاعده لطف از منظر ملااحمد نراقی و استاد جعفر سبحانی» نام دارد.

اما آخرین مقاله این شماره نشریه «پژوهشنامه مذاهب اسلامی» دانشگاه ادیان و مذاهب با عنوان «آیین گنوسی و تأثیرات آن بر عقاید عارفان مسلمان» اثر فرشته جعفری و محسن عامری است.

برچسب ها : دوفصلنامه, پژوهشنامه مذاهب اسلامی, شماره پنجم