حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی رئیس جامعه المصطفی:
دانشگاه ادیان یک فرصت در شکل‌گیری تمدن اسلامی است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در آیین آغاز سال تحصیلی:
دانشگاه ادیان آغوش خود را برای گفت‌وگو با همه گشوده است
دکتر محمدجواد ظریف در پیام خود به دانشگاه ادیان و مذاهب:
دانشگاه ادیان در تحکیم وحدت در جهان اسلام، نقش‌آفرین است
دکتر سید علی موسوی نژاد مطرح کرد:
عربستان درنهایت واقعیت یمن را می‌پذیرد
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در جمع اصحاب رسانه:
دانشگاه ادیان و مذاهب بزرگ‌ترین کانون نگاه بین‌المللی به قم است
استاندار قم در دیدار با ریاست دانشگاه:
وجود دانشگاه ادیان و مذاهب در قم یک نعمت است
سفیر فرانسه در دیدار با رئیس دانشگاه:
گفت‌وگوی بین ادیان بسیار قابل تحسین و احترام است

کتاب آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس در راه بازار

تاریخ انتشار: 1395/11/30

کتاب آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس در راه بازار

کتاب آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس در آینده‌ای نزدیک به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب وارد بازار نشر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، محمد روحانی مدیرمسئول انتشارات این دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اعلام خبر نشر کتاب آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس اظهار کرد: سیدحسن اسلامی ترجمه این اثر را بر عهده داشته و علیرضا شجاعی سر ویراستار این مجموعه است.

وی خاطرنشان کرد:‌ این اثر از مجموعه کتب ادیان جهان بوده که شامل آیین اسلام، بودا، پروتستان،‌ زرتشت، سیک، کاتولیک و مسیحیت ارتدکس است.

مدیرمسئول انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به مطالب مطرح‌شده در این کتاب گفت: پژوهش در خاستگاه‌ها، آداب‌ورسوم و تاریخچه از مسیحیت و سرآغازهای قرون‌وسطی و نقش آن‌ها در جهان معاصر ازجمله مباحث است.

وی اضافه کرد: اطلاعاتی درباره اتحادیه کلیساها، سازمان کلیساها، نقش پاپ در وحدت‌گرایی کلیسایی، رویارویی با چالش‌های جدید و هنر معماری مسیحی و رویکرد به مسئله سقط‌جنین در چارچوب معتقدات اصلی این آیین‌ها در این کتاب بررسی می‌شود.

روحانی یادآور شد: این اثر به‌صورت کامل رنگی چاپ می‌شود عکس‌های مختلف در کتاب کارشده که زمینه خاص کتاب را در برمی‌گیرد.

وی با اشاره به مباحث دیگر مطرح‌شده در کتاب گفت: خاستگاه‌های کلیساهای کاتولیک و ارتدکس، تاریخچه کلیساهای کاتولیک و ارتدکس، آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس، معتقدات و مراسم اصلی، تأثیر کلیساهای کاتولیک و ارتدکس و رویارویی آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس با چالش‌های جدید از دیگر مطالب مطرح‌شده در این کتاب است.

کتاب آیین کاتولیک و مسیحیت ارتدکس در 160 صفحه تألیف شده که با شمار یک‌هزار عدد و قیمت 12 هزار تومان در آینده‌ای نزدیک به همت انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب وارد بازار نشر می‌شود.

برچسب ها : آیین کاتولیک, مسیحیت ارتدکس, انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب