حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

بازدید جمعی از بانوان دانشگاهی پاکستان از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1395/11/12

بازدید جمعی از بانوان دانشگاهی پاکستان از دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز یکشنبه دهم بهمن میزبان تنی چند از اساتید و پژوهشگران جمهوری اسلامی پاکستان بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی از بانوان استاد، پژوهشگر و دانشجوی پاکستان ضمن حضور در این دانشگاه به بازدید از بخش‌های مختلف آن پرداختند.

این گروه در بدو دیدار خود برای آشنایی بیشتر با ساختار آموزشی دانشگاه در نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور از اعضای هیئت علمی شرکت کردند.

در این نشست ابتدا حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد و افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب در فضایی کاملا به دور از تعصب و جانب داری از جریانی خاص و تنها با اهداف آکادمیک در ادیان مختلف به پژوهش و آموزش می پردازد و با دانشگاه های بسیاری در دنیا در این زمینه همکاری می کند.

استاد دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن اشاره به ساختار مواد درسی این دانشگاه آموزش زبان عربی و انگلیسی به دانشجویان را برای تسهیل دسترسی مستقیم آنان به منابع پژوهشی دست اول، از امتیازات این دانشگاه بر شمرد و آثار چاپ شده اساتید و پژوهشگران این دانشگاه را نشانه ای از موفقیت این سیاست دانست.

دکتر انصاری پور با اشاره به اظهارات اساتید بازدیدکننده از این دانشگاه گفت: حضور و تدریس اساتید مذاهب و ادیان مختلف نکته ای است که تحسین بسیاری از بازدیدکنندگان از دانشگاه ادیان و مذاهب را بر می انگیزد.

در این دیدار میهمانان پاکستانی نیز به طرح سوالاتی درباره این دانشگاه و وضعیت آموزش دینی در کشور پرداختند.

پایان بخش حضور هیئت پاکستانی در دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید از کتابخانه تخصصی آن بود.

برچسب ها : پاکستان, بانوان دانشگاهی, انصاری پور