به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی؛
جشن میلاد امام رضا(ع) برگزار شد
به قلم دکتر فاطمه توفیقی عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب؛
انتشار دو مقاله در نشریات معتبر بین‌المللی
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری:
مناظرات امام رضا(ع) برای حفظ هویت و کیان اسلامی بود
دکتر مهراب صادق‌نیا در گفت‌وگو با قدس آنلاین؛
غرض از گفت‌وگو باید دست‌یابی به زندگی مسالمت‌آمیز باشد
با صدور احکامی از سوی ریاست دانشگاه؛
انتصابات جدید در دانشگاه ادیان و مذاهب
در نشست کارگاهی آشنایی با سازمان‌های ادیانی جهان عنوان شد:
تلاش سازمان‌های ادیانی برای بازگشت به احیای دین در دنیا

زمان اعلام نتایج آزمون ورودی ارشد غیرحضوری اختصاصی طلاب

تاریخ انتشار: 1395/11/03

زمان اعلام نتایج آزمون ورودی ارشد غیرحضوری اختصاصی طلاب

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 روز جمعه اول بهمن 95 با حضور گسترده داوطلبان ورود به این دانشگاه از اقصی نقاط کشور برگزار شد.

این آزمون با شرکت بیش از سیصد نفر داوطلب از میان خواهران و برادران طلبه واجد شرایط برگزار شد و بنا بر اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب نتایج آن روز 10 بهمن 95 اعلام خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در این آزمون برای ورود به دانشگاه ادیان و مذاهب و تحصیل در رشته‌های کلام شیعه، تاریخ تشیع، فرق تشیع، مذاهب اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب فقهی، حکمت هنر اسلامی، و فلسفه و کلام اسلامی باهم به رقابت پرداختند.

گفتنی است پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون غیرحضوری به شیوه آموزشی (آموزش محور) مشغول به تحصیل خواهند شد. کلاس‌ها به‌صورت الکترونیکی (از راه دور) و با استفاده از نرم‌افزارهای خاص که در سامانه دانشکده مجازی موجود است برگزار می‌شود.

همچنین این دوره با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌گردد و دانش‌آموختگان این دوره‌ها می‌توانند در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند و از مزایای استخدامی و اجتماعی همانند سایر دانش‌آموختگان برخوردار گردند.

برچسب ها : آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری, اختصاصی طلاب, سال تحصیلی 95-96

دانشکده رسانه و ارتباطات