یادداشتی از دکتر طالبی دارابی؛
مفهوم «ظریف» قدرت معنایی!
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر الهی‌منش:
تمام عبادات از جمله زیارت اربعین دارای اسرار هستند
قابل توجه اعضای هیئت علمی و دانشجویان؛
سفر علمی به شهر قونیه برگزار می‌شود
نشست معرفی و نقد کتاب «درباره شر» برگزار شد:
موضوع رنج برای الهیات مدرن است/ الهیات عملی برای کاستن از رنج
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب مطرح کرد:
فتوای رهبری؛ ملاک حل مسائل اجتماعی
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
همایش اربعین عامل گسترش فرهنگ تشیع است
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
بررسی سلاسل صوفیه معاصر در افغانستان و نقش آن در اجتماع و سیاست

زمان اعلام نتایج آزمون ورودی ارشد غیرحضوری اختصاصی طلاب

تاریخ انتشار: 1395/11/03

زمان اعلام نتایج آزمون ورودی ارشد غیرحضوری اختصاصی طلاب

آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری (مجازی) اختصاصی طلاب سال تحصیلی 95-96 روز جمعه اول بهمن 95 با حضور گسترده داوطلبان ورود به این دانشگاه از اقصی نقاط کشور برگزار شد.

این آزمون با شرکت بیش از سیصد نفر داوطلب از میان خواهران و برادران طلبه واجد شرایط برگزار شد و بنا بر اعلام معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب نتایج آن روز 10 بهمن 95 اعلام خواهد شد.

شرکت‌کنندگان در این آزمون برای ورود به دانشگاه ادیان و مذاهب و تحصیل در رشته‌های کلام شیعه، تاریخ تشیع، فرق تشیع، مذاهب اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، مذاهب فقهی، حکمت هنر اسلامی، و فلسفه و کلام اسلامی باهم به رقابت پرداختند.

گفتنی است پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون غیرحضوری به شیوه آموزشی (آموزش محور) مشغول به تحصیل خواهند شد. کلاس‌ها به‌صورت الکترونیکی (از راه دور) و با استفاده از نرم‌افزارهای خاص که در سامانه دانشکده مجازی موجود است برگزار می‌شود.

همچنین این دوره با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌گردد و دانش‌آموختگان این دوره‌ها می‌توانند در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند و از مزایای استخدامی و اجتماعی همانند سایر دانش‌آموختگان برخوردار گردند.

برچسب ها : آزمون ورودی دوره کارشناسی ارشد غیرحضوری, اختصاصی طلاب, سال تحصیلی 95-96