حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

در همه حوادث انقلاب می شد دست خدا را در پشت صحنه دید

تاریخ انتشار: 1395/10/17

در همه حوادث انقلاب می شد دست خدا را در پشت صحنه دید

سالروز قیام مردم قم در نوزدهم دی 1356 با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور عضو هیئت‌علمی دانشکده شیعه شناسی در آیین نماز جماعت ظهر و عصر دانشگاه گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، در مراسمی که به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور عضو هیئت‌علمی دانشکده شیعه شناسی در آیین نماز جماعت ظهر و عصر دانشگاه سالروز قیام مردم قم در نوزدهم دی 1356 گرامی داشته شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور در این مراسم در ابتدای سخنانش با مروری بر حوادث سال 1356 که منجر به قیام مردم قم گفت: پس‌ازآنکه آن مقاله کذایی در توهین به امام در روزنامه اطلاعات وقت به چاپ رسید مردم قم به‌طور خودجوش به خیابان‌ها ریختند که با نیروهای طاغوت روبرو شدند وعده‌ای از آنان به شهادت رسیدند.

انصاری پور درباره دلایل اهمیت این قیام افزود: این قیام در دوره‌ای اتفاق افتاد که امنیت شدیدی در کشور از سوی ساواک حاکم بود و حتی در بین مردم شایع شده بود هر جا سه نفر دیدید صحبت می‌کنند بدانید که یکی از آن‌ها ساواکی است. از سوی دیگر حاکمیت طاغوت حمایت قدرت‌های بزرگ جهان را پشت سر داشت و کسی باور نمی‌کرد این حکومت را بتوان سرنگون کرد. اما دیدیم که در عرض یک روز همین قیام مردم قم و بعد تبریز و سایر شهرها جرقه انقلاب را زد.

انصاری پور ادامه داد: ویژگی این قیام آن بود که در آن سال‌ها تظاهراتی که با کشته شدن مردم همراه شود کمتر اتفاق افتاده بود و شهادت تنی چند از مردم زمینه را برای قیام‌های بعدی مهیاتر کرد.

وی درباره علت پیروزی انقلاب گفت: راز پیروزی انقلاب آن بود که حرکت آن از جنس حرکت انبیا بود. چه کسی باور می‌کرد که موسی در برابر حکومت فرعون به پیروزی برسد.

ایشان درباره راز ماندگاری انقلاب نیز گفت: من به‌شخصه عرض می‌کنم دست خدا را می‌شد در تمام وقایع و حوادث  مهم انقلاب چه قبل و چه بعدازآن دید.

انصاری پور در پایان اظهار داشت که به‌رغم همه مشکلات، امروزه جمهوری اسلامی بحمدالله جای پای خود را در منطقه و جهان محکم کرده و به‌طور مثال در سوریه، لبنان و یمن قدرت خود را تأثیر داده و اهداف خود را پیش برده است.

برچسب ها : قیام مردم قم, نوزدهم دی, انصاری پور