حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

نمایندگان ادیان در کرواسی از ضرورت گفت وگو سخن گفتند

تاریخ انتشار: 1395/07/13

نمایندگان ادیان در کرواسی از ضرورت گفت وگو سخن گفتند

جمعی از سران ادیان و مذاهب جمهوری کرواسی با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب از نزدیک با فعالیت‌های دانشگاه آشنا شدند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، رهبران مسلمان، کاتولیک، ارتدوکس و پروتستان جمهوری کرواسی در دیدار خود از دانشگاه ادیان و مذاهب با جمعی از استادان دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

دکتر عزیز حسنویچ مفتی اعظم کرواسی در خصوص وضعیت ادیان و مذاهب در کرواسی و اهمیت گفت‌وگو بین پیروان ادیان سخن گفت.

نمایندگان دیگر ادیان و مذاهب کرواسی نیز به ترتیب به ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود درباره فعالیت‌های دو جانبه و اهمیت مسئله گفت‌وگوی ادیان پرداختند.

انسرو دنیس دبیرکل کنفرانس اسقف‌ها و مسلمانان نیز گفت:‌کلیسای کاتولیک مهم‌ترین شاخه مسیحیت در کرواسی است. چون 85 درصد مسیحیان کرواسی، کاتولیک هستند. هدف مشترک ما حمایت از گفت‌وگو، حمایت از خانواده و جلوگیری از خشونت است.

نماینده جامعه پروتستان‌های کرواسی نیز گفت: شما برادران ما هستید. فارغ از بحث‌های سیاستمداران ما باید خود را خویشاوند یکدیگر بدانیم. و این مشترکات مثل ستاره‌های آسمان بدیهی هستند. ما در صدد تأسیس یک انجمن برای آزادی ادیان هستیم.

نماینده مسیحیات ارتدوکس صربستان نیز گفت: تعداد ما بعد از جنگ داخلی یوگسلاوی سابق بسیار کم شد. اما به هر حال خوشحالیم که هیچ‌گاه تنش و برخوردی بین ما و ایرانیان رخ نداده است.

تومیسلاو کوواچ استاد دانشکده کاتولیک دانشگاه زاگرب نیز شیوه زندگی ایرانیان را ستود و گفت: من در مورد نحوه هم‌زیستی مسلمانان و مسیحیان تحقیق می‌کنم. دروس تدریسی من در دانشگاه نیز درباره گفت‌وگوی ادیان و مطالعه تطبیقی اسلام و مسیحیت است. دوست دارم گفت‌وگوهای ادیانی از حالت تئوریک خارج و عملی شود.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه در سخنانی کوتاه به معرفی اهداف و برنامه‌های دانشگاه پرداخت و به سؤالات میهمانان پاسخ داد.

جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه از جمله حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شریعتمداری ریاست دانشکده فلسفه،‌ دکتر جاودان معاونت پژوهشی دانشگاه و دکتر مفتاح عضو هیئت علمی گروه ادیان نیز در این جلسه حضور داشتند.

برگزاری نشست‌های علمی مشترک از پیشنهادات میهمانان کرواسیایی بود. میهمانان در ادامه از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کردند.

این دیدار روز دوشنبه دوازدهم مهرماه 1395 به انجام رسید.

برچسب ها : کرواسی, کاتولیک, پروتستان, ارتدوکس