حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

اکثر کاتولیک ها در امریکا دید مثبتی نسبت به مسلمانان ندارند

تاریخ انتشار: 1395/06/28

اکثر کاتولیک ها در امریکا دید مثبتی نسبت به مسلمانان ندارند

نتایج یک نظرسنجی جدید در آمریکا نشان می‌دهد که اکثریت مسیحیان کاتولیک در آمریکا دید مثبتی نسبت به مسلمانان ندارند.

نتایج یک نظرسنجی تازه صورت گرفته نشان می‌دهد که تنها ۱۴ درصد از امریکایی‌های کاتولیک دیدگاه مثبتی نسبت به مسلمانان داشته و گرایش به تبعیض علیه مسلمانان در رسانه‌های کاتولیک نیز زیاد است.

از میان ۱۰۲۷ کاتولیک امریکایی شرکت کننده در این نظرسنجی که به وسیله برنامه ابتکاری Bridge و به همت دانشگاه جورج تاون صورت گرفت، تنها ۱۴ درصد گفته‌اند که دیدگاه مثبتی نسبت به اسلام دارند و از هر سه نفر، یک نفر پاسخ داده است که دیدگاه بسیار منفی نسبت به اسلام دارد.

با این حال، شرکت کنندگانی که اعلام کرده‌اند که مسلمانان را از نزدیک می‌شناسند، اعلام کرده‌اند که دیدگاه مثبت‌تری نسبت به مسلمانان دارند.

نتایج این نظرسنجی هم‌چنین نشان می‌دهد که احتمال داشتن دیدگاه منفی نسبت به اسلام و مسلمانان در میان کاتولیک‌هایی که آشنایی نزدیکی با مسلمانان ندارند، دو برابر است.

پاتریک رایان، یکی از اعضای انجمن مسیح و استاد دانشگاه فوردهام در این ارتباط می‌گوید که متأسفانه دیدگاه کاتولیک‌ها نسبت به دین اسلام مشابه دیدگاه رایج مسیحیت آمریکایی است.

از سوی دیگر، نتایج این مطالعه و نظرسنجی نشان می‌دهد که تبعیض علیه مسلمانان در رسانه‌های کاتولیک نیز رایج است.

بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهند که نیمی از گزارش‌های رسانه‌های کاتولیک در مورد جهان اسلام که در فاصله زمانی اکتبر ۲۰۱۴ تا سپتامبر ۲۰۱۵ میلادی منتشر شده در ارتباط با داعش بوده است.

همچنین، بیش از ۶۰ درصد از خوانندگان رسانه هایی مانند Catholic World Report و Patheos Catholic Blogs اعلام کرده اند که دیدگاه مثبتی نسبت به مسلمانان ندارند.

منبع: مؤسسه گفت و گوی ادیان

برچسب ها : کاتولیک, امریکا, مسلمانان