به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار می شود؛
وحدت حوزه و دانشگاه از منظر بیانیه گام دوم
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
گاهی اوقات سیاست های کلان برنامه عمل ندارد
در جدیدترین شماره از نشریه هفت‌آسمان انجام شد؛
بررسی آیه «وَ مَا کنَّا مُعَذِّبِینَ» از دیدگاه علمای مذاهب
در حاشیه نشست «بررسی مسائل و اولویت‌های حوزه زنان و خانواده کشور»
دیدار عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست دانشگاه
دکتر شریعتمداری در گفتگو با شفقنا؛
پژوهش های ما نیازمحور نیست
حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب:
علامه سید جعفر مرتضی بزرگ‌ترین سیره‌نویس عالم تشیع بود
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق‌نیا
تبدیل روش تحلیل تطبیقی به مقایسه‌ای، یک مغالطه‌ است

مادر ترزا تنها با یک معجزه «قدیسه» شد

تاریخ انتشار: 1395/06/15

مادر ترزا تنها با یک معجزه «قدیسه» شد

مادر ترزا از مطرح‌ترین و معروف‌ترین راهبه‌های تاریخ مسیحیت که عمری را برای تبلیغ مسیحیت و امور خیریه گذرانده بود، به صورت رسمی از سوی پاپ، «قدیسه» اعلام شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، مراسم اعلام قدیسه شدن مادر ترزا روز یکشنبه چهارم آگوست 2016 با استقبال گسترده مردم در واتیکان برگزار شد.

طبق قانون کلیسای کاتولیک، ظهور دو معجزه تأیید شده توسط راهبان یا راهبه‌ها موجب قدیس یا قدیسه اعلام شدن شخص می‌شود. بر این اساس کلیسای کاتولیک در سال 2003 تصمیم گرفت با اثبات تنها یک معجزه‌ از مادر ترزا او را قدیسه اعلام کند.

اگنس گونجا بویاجیو راهبه آلبانیایی‌الاصل معروف به مادر ترزا که میلیون‌ها هوادار و دوستدار در سراسر جهان دارد، برای کمک به فقرا و کودکان به کشورهای مختلف سفر می‌کرد. او در جنگ لبنان، زلزله ارمنستان و حادثه چرنوبیل به یاری بازماندگان رفت. وی عمده فعالیت‌های خود را در هند متمرکز کرده بود.

مادر ترزا در سال 1979 به جایزه صلح نوبل دست یافت. در سال 2003 نیز از طرف پاپ ژان پل دوم آمرزیده شناخته شد. مادر ترزا در سال 1997 از دنیا رفت.

در عین حال برخی از وی با عنوان فرشته دوزخ یاد می‌کردند. عدم رسیدگی به بیماران در مراکز خیریه متعلق به وی، قبول پول از دیکتاتورها و جنایتکاران و نیز استفاده از پول‌های خیریه در راه تبلیغ بنیاد خود، از جمله این انتقادات بود.

برچسب ها : مادر ترزا, قدیسه, پاپ, کاتولیک