حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)

مادر ترزا تنها با یک معجزه «قدیسه» شد

تاریخ انتشار: 1395/06/15

مادر ترزا تنها با یک معجزه «قدیسه» شد

مادر ترزا از مطرح‌ترین و معروف‌ترین راهبه‌های تاریخ مسیحیت که عمری را برای تبلیغ مسیحیت و امور خیریه گذرانده بود، به صورت رسمی از سوی پاپ، «قدیسه» اعلام شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، مراسم اعلام قدیسه شدن مادر ترزا روز یکشنبه چهارم آگوست 2016 با استقبال گسترده مردم در واتیکان برگزار شد.

طبق قانون کلیسای کاتولیک، ظهور دو معجزه تأیید شده توسط راهبان یا راهبه‌ها موجب قدیس یا قدیسه اعلام شدن شخص می‌شود. بر این اساس کلیسای کاتولیک در سال 2003 تصمیم گرفت با اثبات تنها یک معجزه‌ از مادر ترزا او را قدیسه اعلام کند.

اگنس گونجا بویاجیو راهبه آلبانیایی‌الاصل معروف به مادر ترزا که میلیون‌ها هوادار و دوستدار در سراسر جهان دارد، برای کمک به فقرا و کودکان به کشورهای مختلف سفر می‌کرد. او در جنگ لبنان، زلزله ارمنستان و حادثه چرنوبیل به یاری بازماندگان رفت. وی عمده فعالیت‌های خود را در هند متمرکز کرده بود.

مادر ترزا در سال 1979 به جایزه صلح نوبل دست یافت. در سال 2003 نیز از طرف پاپ ژان پل دوم آمرزیده شناخته شد. مادر ترزا در سال 1997 از دنیا رفت.

در عین حال برخی از وی با عنوان فرشته دوزخ یاد می‌کردند. عدم رسیدگی به بیماران در مراکز خیریه متعلق به وی، قبول پول از دیکتاتورها و جنایتکاران و نیز استفاده از پول‌های خیریه در راه تبلیغ بنیاد خود، از جمله این انتقادات بود.

برچسب ها : مادر ترزا, قدیسه, پاپ, کاتولیک