حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

ما با تروریسم و خشونت مذهبی مخالفیم

تاریخ انتشار: 1395/06/10

ما با تروریسم و خشونت مذهبی مخالفیم

چند تن از رهبران مذهبی شیعی و اسقف‌های کاتولیک در ایالات متحده آمریکا با صدور بیانیه مشترکی، با محکوم کردن گروه‌هایی چون داعش، اعلام کردند که مسیحیت و اسلام زندگی را دوست داشته و با تروریسم مخالف‌اند.

در این بیانیه آمده است: اعتقاد به خدای یکتا، مسلمانان، مسیحیان و یهودیان را متحد می‌سازد. خدمت به خدا نیاز به تلاش در راستای رفاه تمام مخلوقات او و منافع مشترک بشریت دارد. رهبران مذهبی باید هدایت اخلاقی لازم را فراهم کرده و علیه بی‌عدالتی و هر آن‌چه به ضرر بشریت است، سخن بگویند.

بر پایه این گزارش به نقل از christianpost.com، در ادامه این بیانیه بین‌ادیانی آمده است: مسیحیت و اسلام تعهد مشترکی برای عشق و احترام به زندگی، شرافت و رفاه تمامی اعضای جامعه بشریت دارند. هر دوی آن‌ها بی‌عدالتی و تجاوز را محکوم کرده و مخالف هرگونه اقدام به خطر اندازنده زندگی، سلامت، عزت و رفاه دیگران هستند. ما تعهد مشترکی برای هم‌زیستی مسالمت‌آمیز و احترام متقابل داریم.

کاتولیک‌ها و رهبران اسلامی هم‌چنین با بیان این که اعمال تروریستی و استفاده از سلاح‌های کشتار جمعی عملی «غیراخلاقی» است، به کار گیری تمامی تلاش‌شان برای پاک‌سازی جهان از سلاح‌های شیمیایی، بیولوژیکی و هسته‌ای را متعهد شدند.

این رهبران مذهبی هم‌چنین به توافق رسیدند که در امر گسترش فرقه‌گرایی و خشونت نبایستی یک مذهب یا ملیت را سرزنش کرد، بلکه تروریسم انحراف از هر «باور دینی معتبر» در جهان محسوب می‌شود.

در این بیانیه آمده است: ما هم‌چنان از گسترش ایدئولوژی‌های افراطی به شدت ابراز نگرانی می‌کنیم که اغلب با قرائت سطحی و نادرست از متون مذهبی ایجاد شده و ارزش و منزلت ذاتی افراد بدون در نظر گرفتن باورهای مذهبی‌شان را نادیده می‌گیرد. ما از رهبران اجتماعی و مذهبی می‌خواهیم تا رو در روی چنین ایدئولوژی‌هایی که تفرقه و خشونت را ترویج می‌کنند، ایستادگی کنند.

بیانیه مشترک رهبران مذهبی شیعه و کاتولیک‌ در پایان متذکر می‌شود: دست‌یابی به صلح، بستگی به انصاف و عدالت داشته و تعهد پایدار میان سنت‌های مذهبی برای توسعه فرهنگ برخورد، مدارا و گفت‌وگو را می‌طلبد. ما خود را متعهد به گفت‌وگوی میان‌دینی فعالی می‌دانیم که از مرز دولت‌ها و ملت‌ها فراتر رفته و در خدمت منافع مشترک تمام خانواده انسانیت و منعکس کننده ارزش‌های ما است.

برچسب ها : شیعه, کاتولیک, تروریسم, آمریکا