حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)

دیدار دکتر تسخیری با اسقف اعظم کلیسای کاتولیک کلدانی آشوری

تاریخ انتشار: 1395/05/14

دیدار دکتر تسخیری با اسقف اعظم کلیسای کاتولیک کلدانی آشوری

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی تسخیری رئیس مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با رمزی گرمو اسقف اعظم کلیسانی کلدانی آشوری دیدار کرد.

رئیس مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، انبیاء را مظهر تعامل و گفت‌وگوی دینی برشمرد و با اشاره به سخنی از پیامبر اکرم(ص) در باب گفت‌وگو گفت: حضرت رسول(ص) ما را نه تنها به گفت‌وگو با پیروان ادیان فرامی‌خوانَد، بلکه گفت‌وگو با مشرکین را به منظور مشخص شدن گمراه یا هدایت شده توصیه می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به کم‌رنگ شدن گفت‌وگوی دینی نسبت به عصر پیامبر اعظم(ص) گفت: قرن بیست و یکم، قرن گفت‌وگو و آزادی است. روی‌کرد بشر امروز بیش از هر زمان دیگری به سمت دین و دینداری است و جامعه امروز بیش از هر دورانی تشنه دین است.

رئیس مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اسلام دین رحمت است و ما به عنوان مسلمان و شما به عنوان مسیحی می‌بایست با در نظر گرفتن تمام چالش‌هایی که فراروی ما است، در جهت تقویت دین و دینداری گام برداریم.

در این دیدار اسقف اعظم رمزی گرمو با تبریک انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر تسخیری به عنوان رئیس مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: اصل گفت‌وگو بعد از شورای واتیکان دوم توسط کلیسای جهانی کاتولیک آغاز شد. امروز سابقه گفت‌وگوی دینی واتیکان با مرکز شما به 20 سال می‌رسد. امیدواریم گفت‌وگوها و همکاری‌های‌مان به نتایج خوبی برسد، همان‌طور که این دو دهه گفت‌وگو، دستاوردهای خوبی داشته است. لذا احترام به باورهای یک‌دیگر و پرهیز از تعصب دینی از مختصاتی بوده که توانسته نتایج خوبی را در گفت‌وگوهای‌مان رقم بزند.

اسقف اعظم رمزی ادامه داد: امروز شاهدیم که کودکی را به نام خدا و دین ذبح می‌کنند، این نه تنها سخن دین نیست، بلکه خروج از مسیر دین است، لذا مسئولیت ما به عنوان پیروان اسلام و مسیحیت بیشتر شده و جز با اتحاد بین پیروان ادیان، خروج از این وضعیت ممکن نیست.

دکتر تسخیری نیز ضمن اشاره به سخن امام بزرگوار که اگر تمامی پیامبران یک جا جمع می‌شدند، هیچ اختلافی با هم نداشتند، گفت: متأسفانه بشریت به سمت قساوت پیش می‌رود، در حالی که هرجا انسان متدین وجود دارد، جامعه از آرامش برخوردار است، چرا که ندای فطرت انسان حرکت به سمت دین و دینداری است.

در پایان این دیدار تابلویی از صنابع دستی ایران از سوی رئیس مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان به آقای اسقف اعظم رمزی اهدا شد.

در این دیدار، مرتضی صبوری معاون مرکز و سرکار خانم رستم‌آبادی رئیس اداره مسیحیت کاتولیک مرکز بین‌المللی گفت‌وگوی ادیان نیز حضور داشتند.

گفتنی است این دیدار روز شنبه دوم مردادماه 1395 در کلیسای کلدانی آشوری به انجام رسید.

منبع: خبرگزاری تقریب

برچسب ها : محمدمهدی تسخیری, رمزی گرمو, کلیسای کاتولیک کلدانی آشوری