اطلاعیه مهم دانشگاه ادیان و مذاهب:
تغییر و تعویق زمان برگزاری بسندگی عربی (اشتمال)
با حضور استادان دانشگاه ادیان و مذاهب
گزارشی از دوره آشنایی با ادیان
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه:
شیعه و سنی باید به سمت تأسیس تمدن نوین اسلامی حرکت کنند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
عفو از منظر اخلاق اسلامی

شماره جدید فصل نامه هفت آسمان منتشر شد

تاریخ انتشار: 1395/04/03

شماره جدید فصل نامه هفت آسمان منتشر شد

جدیدترین شماره فصل‌نامه تخصصی هفت آسمان به صاحب‌امتیازی پژوهشکده ادیان و مذاهب وابسته به دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، «بررسی منابع علم امام با تکیه بر روایات کتاب بصائرالدرجات» نوشته محمدرضا ملانوری شمسی، «اهداف و انگیزه‌های تاریخ و سیره اهل‌بیت(ع) از آغاز تا پایان قرن نهم» نوشته محمدحسن مقیسه، «بررسی مردم‌شناسانه نخل‌گردانی در بزرگداشت امام حسین(ع)» نوشته گیتی دشتکی، «شهدای نجران و پایان کار حمیر: درباره تاریخ سیاسی عربستان جنوبی در اوایل قرن ششم» نوشته نوربرت نبس با ترجمه مهدی لکزایی و نفیسه شکور از مقالات منتشر شده در این شماره است.

«بررسی حاکمیت زن از نگاه عهد قدیم و قرآن کریم با تکیه بر داستان ملکه سبأ» نوشته فاطمه العکیلی، «گناه حوا و تأثیر آن بر مقام زن در متون مقدس یهودی» نوشته سید مرتضی میرتبار، «اهمیت آیینی یسنای هپتنگهایتی» نوشته الموت هینتسه با ترجمه سید سعیدرضا منتظری، «نگاهی به جهان زیرین در ادیان» نوشته جی. بروس لانگ با ترجمه حسین صابری ورزنه، و «بررسی علل شکل‌گیری، پیدایی و پایایی کیش‌ها» نوشته احسان احمدی خاوه، سمیه شاه‌حسینی و ابوالفضل تاجیک از جمله مقالاتی است که در شماره‌های 65 و 66 هفت آسمان منتشر شده است.

نشریه هفت آسمان به مدیرمسئولی حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و سردبیری دکتر محمد جاودان با مشاوره علمی جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در شمارگان 500 نسخه به قیمت 7500 تومان منتشر شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند آثار پژوهشی خود را به نشانی قم، شهرک پردیسان، روبه‌روی مسجد امام صادق(ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب و یا به پست الکترونیکی haftasman@yahoo.com ارسال کنند.

برچسب ها : هفت آسمان, سید ابوالحسن نواب, رضا جاودان