حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

واتیکان نگران نفوذ «روح فمینیسم» در مجمع راهبگان آمریکا

تاریخ انتشار: 1395/03/23

واتیکان نگران نفوذ «روح فمینیسم» در مجمع راهبگان آمریکا

واتیکان رئیس مجمع راهبگان کنتاکی را که در گذشته به دلیل رفتار علیه قوانین کلیسای واتیکان مورد بازجویی قرار گرفته بود، برای پاسخ به برخی نگرانی‌ها به رم فراخوانده است.

این اقدام واتیکان از سوی مجمع خواهران لیبرال آمریکا نشانه دور جدیدی از آغاز سخت‌گیری است که سبب افزایش نگرانی متقابل آن‌ها شده است.

مجمع خواهران لورتو در بیانیه‌ای در این باره اظهار داشت: واتیکان نامه‌ای به دبیرخانه مجمع در اول ژانویه فرستاد که ضمن آن خواهان گفت‌وگو درباره برخی نگرانی‌ها با خواهر پرل مک جیوانی، رئیس مجمع راهبگان مسیحی شده بود. این احضار در پی مسائل پرونده‌ای علیه مجمع راهبگان که سال ۲۰۱۰ بسته شد، بار دیگر مطرح شده است.

در تحقیق و تفحص سال ۲۰۱۰ واتیکان نگران «ذهنیت سکولار» مجمع راهبگان لورتو و برخی از گروه‌های مذهبی و هم‌چنین آن‌چه نفوذ «روح فمینیستی» در آموزه‌های کلیسا می‌نامید، بود و تحقیقات مفصلی نیز در این زمینه انجام داد. اما بعدها پاپ فرانسیس در اقدامی دور از انتظار تصمیم به مختومه اعلام کردن این پرونده از طرف واتیکان گرفت و کار تفحص را به کنفرانس رهبری زنان مذهبی سپرد. این گروه مهم‌ترین و بزرگ‌ترین گروه راهبگان آمریکا است. این تصمیم واتیکان که در آوریل ۲۰۱۵ ابلاغ شد، چرخش بسیار مهمی در سیاست‌های واتیکان محسوب می‌شد، زیرا واتیکان پیش از این به سخت‌گیری بیش از حد در رفتار با مجمع راهبگان متهم بود و همواره این مجمع را به اتهام فاصله گرفتن از آموزه‌های کلیسای کاتولیک سرزنش می‌کرد.

مگ ژیوانی در این باره اظهار داشت که مجمع راهبگان در سال ۲۰۱۰ با صداقت تمام در تفحص واتیکان حاضر شد و بیش از ۹۰ خواهر و دیگر اعضای این مجمع از سوی چهار خواهر دیگر عضو مجمع رهبری زنان مذهبی دینی مورد پرسش و تفحص قرار گرفتند.

وی گفت: با این که شش سال از این ماجرا می‌گذرد و مسائل برای ما تمام شده بود اما این اقدام دوباره واتیکان سبب ایجاد نگرانی‌هایی شده است که امیدواریم از طریق گفت‌وگو بتوانیم وفاداری خود را به کلیسای واتیکان و آموزه‌های آن بیان کنیم.

منبع: مؤسسه گفت‌وگوی ادیان

برچسب ها : واتیکان, فمنیسم, کاتولیک