حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

حضور علویان ترکیه در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1395/02/11

حضور علویان ترکیه در دانشگاه

شانزده تن از فعالان علوی ترکیه با حضور در دانشگاه، ضمن آشنایی با فعالیت‌های دانشگاه، با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی انصاری‌پور دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی دانشگاه، دکتر انصاری‌پور در این دیدار ضمن ابراز خشنودی از دیدار با علویان به عنوان دوستداران اهل‌بیت(ع)، به فعالیت‌های دانشگاه ادیان و مذاهب اشاره کرد و گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب در کنار دیگر ادیان و مذاهب، به علویان نگاه ویژه‌ای دارد و در این زمینه فعالیت‌هایی داشته است و آمادگی دارد تا این فعالیت‌ها را با همکاری علویان گسترش دهد.

میهمانان حاضر در جلسه نیز سؤالات خود را در خصوص مسائل مبتلابه جهان اسلام و دیگر مسائل اعتقادی با حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر انصاری‌پور در میان گذاشتند.

در ادامه این نشست، گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه در زمینه علویان و آثار علمی مربوط به علویان که توسط انتشارات دانشگاه منتشر شده است، ارائه شد. میهمانان ضمن استقبال از این فعالیت‌ها خواستار آن شدند تا برخی از نسخ خطی و کتب کهن علویان توسط دانشگاه بررسی و آثاری در معرفی حاجی بکتاش ولی چاپ و منتشر شود.

این دیدار روز سه‌شنبه هفتم اردیبهشت‌ماه 1395 برگزار شد. میهمانان علوی در پایان از کتابفروشی دانشگاه بازدید و سپس برای زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) و زادگاه حاجی بکتاش ولی، عازم مشهد مقدس و نیشابور شدند.

برچسب ها : علوی, ترکیه, حاجی بکتاش, محمدتقی انصاری پور