حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد انصاری‌پور:
حدیث سلسله الذهب نشانگر ارتباط توحید و امامت است
گزارش حجت‌الاسلام دکتر شریعتمداری از نشست اسلام ـ‌ مسیحیت
از قم تا پادربورن
جلسه دفاع از رساله دکتری برگزار شد:
کنترل اجتماعی از دیدگاه فقه امامیه و شافعیه
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
نظام موضوعات نوپدید فریضه زکات در فقه مذاهب پنج‌گانه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب:
بیشتر اهل‌سنت اندونزی محب اهل‌بیت(ع) هستند
جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد برگزار شد:
ترجمه نیمه دوم از بخش اول کتاب (Code Of Jewish Law)
در پی درگذشت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی:
پیام تسلیت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب

بازدید فرهیختگان ایتالیایی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1395/01/26

بازدید فرهیختگان ایتالیایی از دانشگاه ادیان و مذاهب

تنی چند از اساتید و پژوهشگران و دیگر اقشار فرهیخته ایتالیایی روز چهارشنبه 25 فروردین به منظور آشنایی با فضای مطالعات ادیان در ایران از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

به گزارش مرکز عالی اطلاع رسانی و روابط عمومی، هیئتی بیست نفره از فرهیختگان ایتالیایی ضمن حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب در جریان ساختار و اهداف آموزشی آن قرار گرفتند.

این گروه در جریان این دیدار در نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسجدجامعی سفیر سابق ایران در واتیکان و مشاور عالی ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.

در این نشست حجت الاسلام و المسلمین دکتر مسجدجامعی توضیحاتی را در رابطه با نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های دانشگاه ارائه داد و دانشگاه ادیان و مذاهب را از این لحاظ که همه ادیان مختلف را مورد پژوهش  قرار می دهد در نوع خود کم نظیر دانست.

وی همچنین با اشاره به روابط و همکاری های خوب این دانشگاه با مراکز پژوهشی سایر کشورها از جمله ایتالیا بر گسترش این همکاری ها تاکید کرد.

همچنین پیش از سخنان دکتر مسجد جامعی، دکتر مفتاح عضو هیئت علمی دانشگاه و یکی از مترجمان کتاب تعالیم کلیسای کاتولیک گزارشی از این اثر ارائه داد و افزود که اغلب کتب منتشره در دانشگاه ادیان در شناخت مسیحیت بوده که شهر خدای آگوستین در کنار همین کتاب تعالیم از مهمترین آنها هستند.

در این دیدار میهمانان ایتالیایی نیز به طرح سوالاتی درباره دانشگاه ادیان و مذاهب و وضعیت آموزش ادیان در این دانشگاه پرداختند که دکتر مسجدجامعی به همراه آقای صالحی مدیر امور بین الملل به آنها پاسخ گفتند.

برچسب ها : فرهیختگان ایتالیایی, تعالیم کلیسای کاتولیک